Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Doradca smaku. Moran, Michel. Opr. miekka
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kucharz, który skradł serca telewidzów przygotował kolejną książkę! Powstała na podstawie programu telewizyjnego Doradca smaku. Michel Moran dzieli się doświadczeniami, zachęca do sięgnięcia po zioła oraz przyprawy i przygotowywania we własnej kuchni smacznych dań. Udowadnia, że bazując na własnym guście, smaku, sposobie doboru składników oraz kulinarnych wspomnieniach, każdy z nas może stworzyć potrawy godne najlepszych szefów kuchni. Książka zawiera 80 różnorodnych przepisów na potrawy, których powstawanie utrwalone zostało "krok po kroku" na fotografiach. Zamieszczone w książce kody QR odsyłają do filmów wideo przedstawiających sposób przygotowywania potraw. Znany kucharz, restaurator i juror polskiej edycji programu MasterChef stara się pokazać, jak ogromne są możliwości zastosowania w kuchni ziół i przypraw. Książka będzie prezentowana w programie Doradca smaku od 2 kwietnia 2014 roku
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kucharz, który skradł serca telewidzów przygotował kolejną książkę! Powstała na podstawie programu telewizyjnego Doradca smaku. Michel Moran dzieli się doświadczeniami, zachęca do sięgnięcia po zioła oraz przyprawy i przygotowywania we własnej kuchni smacznych dań. Udowadnia, że bazując na własnym guście, smaku, sposobie doboru składników oraz kulinarnych wspomnieniach, każdy z nas może stworzyć potrawy godne najlepszych szefów kuchni. Książka zawiera 80 różnorodnych przepisów na potrawy, których powstawanie utrwalone zostało "krok po kroku" na fotografiach. Zamieszczone w książce kody QR odsyłają do filmów wideo przedstawiających sposób przygotowywania potraw. Znany kucharz, restaurator i juror polskiej edycji programu MasterChef stara się pokazać, jak ogromne są możliwości zastosowania w kuchni ziół i przypraw. Książka będzie prezentowana w programie Doradca smaku od 2 kwietnia 2014 roku