Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przygotowanie własnej wędliny w domu jest teraz na wyciągnięcie ręki! Dzięki tej książce, tworzenie smakowitych wędlin stanie się dla ciebie przyjemnością. Masz pełną kontrolę nad składnikami oraz smakiem końcowych produktów. Cosima Bellersen Quirini krok po kroku przeprowadzi cię przez proces tworzenia pierwszych domowych wyrobów. Z jej praktycznymi poradami i nietuzinkowymi dodatkami będziesz mógł wyczarować w swojej kuchni niepowtarzalne rodzaje wędlin. Wypróbuj i delektuj się niezwykłym koperkowym salami, kremową pasztetową z pieczonymi owocami, czy ziołową metką. A może skusi cię bawarski pasztet lub jagnięce salami z odrobiną porto? Łatwe do przygotowania i niezwykle smaczne!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przygotowanie własnej wędliny w domu jest teraz na wyciągnięcie ręki! Dzięki tej książce, tworzenie smakowitych wędlin stanie się dla ciebie przyjemnością. Masz pełną kontrolę nad składnikami oraz smakiem końcowych produktów. Cosima Bellersen Quirini krok po kroku przeprowadzi cię przez proces tworzenia pierwszych domowych wyrobów. Z jej praktycznymi poradami i nietuzinkowymi dodatkami będziesz mógł wyczarować w swojej kuchni niepowtarzalne rodzaje wędlin. Wypróbuj i delektuj się niezwykłym koperkowym salami, kremową pasztetową z pieczonymi owocami, czy ziołową metką. A może skusi cię bawarski pasztet lub jagnięce salami z odrobiną porto? Łatwe do przygotowania i niezwykle smaczne!
