Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dobra kuchnia od A do Z
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta to nieoceniona skarbnica wiedzy kulinarnej, oferująca ponad 400 porad i wskazówek, które ułatwią Ci życie w kuchni. Poznasz proste sposoby na uratowanie przesolonego rosołu, a także odkryjesz, jak najlepiej przechowywać pieczywo, aby zawsze było świeże. Dowiesz się też, jak bez wysiłku rozłupać orzech kokosowy. Dodatkowo, posiądziesz wiedzę na temat faszerowania cannelloni oraz zagłębisz się w liczne aspekty gotowania, pieczenia, dekorowania potraw i przechowywania żywności. To praktyczne źródło inspiracji, które bez wątpienia wzbogaci Twoje kulinarne doświadczenia i sprawi, że codzienne gotowanie stanie się przyjemnością.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka ta to nieoceniona skarbnica wiedzy kulinarnej, oferująca ponad 400 porad i wskazówek, które ułatwią Ci życie w kuchni. Poznasz proste sposoby na uratowanie przesolonego rosołu, a także odkryjesz, jak najlepiej przechowywać pieczywo, aby zawsze było świeże. Dowiesz się też, jak bez wysiłku rozłupać orzech kokosowy. Dodatkowo, posiądziesz wiedzę na temat faszerowania cannelloni oraz zagłębisz się w liczne aspekty gotowania, pieczenia, dekorowania potraw i przechowywania żywności. To praktyczne źródło inspiracji, które bez wątpienia wzbogaci Twoje kulinarne doświadczenia i sprawi, że codzienne gotowanie stanie się przyjemnością.
