Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj sprawdzone przepisy na smaczne dania bezglutenowe! Jeśli planujesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał czy cukier, a obawiasz się, że twoje posiłki staną się monotonne i mniej apetyczne, ta książka jest dla Ciebie. Sporządzanie bezglutenowych pierogów, klusek czy bułeczek nie musi być trudnym zadaniem, a zdrowe jedzenie wcale nie musi kojarzyć się z restrykcjami.
Agnieszka Bednarska dzieli się swoim bogatym doświadczeniem, by zmienić Twoje podejście do bezglutenowego gotowania – od teraz będzie to czysta przyjemność! Dowiedz się, jakie są właściwości bezglutenowych składników oraz zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinne zamienniki nabiału, samodzielnie mieszać mąki i gotować pyszne potrawy, które pokocha cała rodzina. Książka ta inspiruje do tworzenia dań inspirowanych kuchniami z różnych zakątków świata, pokazując, że kuchnia bez glutenu może być pełna różnorodności.
Zdrowo, smacznie, naturalnie – to idealne połączenie, które teraz jest w zasięgu Twoich rąk.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj sprawdzone przepisy na smaczne dania bezglutenowe! Jeśli planujesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał czy cukier, a obawiasz się, że twoje posiłki staną się monotonne i mniej apetyczne, ta książka jest dla Ciebie. Sporządzanie bezglutenowych pierogów, klusek czy bułeczek nie musi być trudnym zadaniem, a zdrowe jedzenie wcale nie musi kojarzyć się z restrykcjami.
Agnieszka Bednarska dzieli się swoim bogatym doświadczeniem, by zmienić Twoje podejście do bezglutenowego gotowania – od teraz będzie to czysta przyjemność! Dowiedz się, jakie są właściwości bezglutenowych składników oraz zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinne zamienniki nabiału, samodzielnie mieszać mąki i gotować pyszne potrawy, które pokocha cała rodzina. Książka ta inspiruje do tworzenia dań inspirowanych kuchniami z różnych zakątków świata, pokazując, że kuchnia bez glutenu może być pełna różnorodności.
Zdrowo, smacznie, naturalnie – to idealne połączenie, które teraz jest w zasięgu Twoich rąk.
