Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie w sporcie. Kompletny przewodnik
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Najbardziej uznany przewodnik dotyczący odżywiania w sporcie został zaktualizowany o najnowsze doniesienia medyczne, dostarczając kompleksowego spojrzenia na teoretyczne i praktyczne aspekty żywienia. Książka ta, opracowana przez jedną z wiodących brytyjskich ekspertek w dziedzinie dietetyki sportowej, stanowi cenne źródło informacji zarówno dla osób początkujących, jak i dla zawodowych sportowców dążących do maksymalizacji swoich możliwości na polu sportowym. Najnowsze wydanie wzbogaca tradycyjne podejście o innowacyjne wyniki badań dotyczących zdrowia i sportowej wydajności, co czyni ją nieocenioną pomocą w rozwiewaniu wszelkich pytań i wątpliwości.
Poruszane są w niej istotne zagadnienia, takie jak sposoby na poprawę wytrzymałości, siły i ogólnej kondycji fizycznej, jak precyzyjnie wyliczyć zapotrzebowanie energetyczne oraz optymalną ilość węglowodanów i białka, a także jak skutecznie zadbać o właściwe nawodnienie organizmu. Celem publikacji jest dostarczenie nie tylko teoretycznych podstaw, ale przede wszystkim praktycznych wskazówek, które pomogą czytelnikom w osiągnięciu indywidualnych celów zdrowotnych i sportowych.
Nowe wydanie książki Żywienie w sporcie konkuruje o miano najbardziej autorytatywnego podręcznika w tej dziedzinie na świecie, co potwierdza profesor Łucja Pilaczyńska-Szcześniak.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Najbardziej uznany przewodnik dotyczący odżywiania w sporcie został zaktualizowany o najnowsze doniesienia medyczne, dostarczając kompleksowego spojrzenia na teoretyczne i praktyczne aspekty żywienia. Książka ta, opracowana przez jedną z wiodących brytyjskich ekspertek w dziedzinie dietetyki sportowej, stanowi cenne źródło informacji zarówno dla osób początkujących, jak i dla zawodowych sportowców dążących do maksymalizacji swoich możliwości na polu sportowym. Najnowsze wydanie wzbogaca tradycyjne podejście o innowacyjne wyniki badań dotyczących zdrowia i sportowej wydajności, co czyni ją nieocenioną pomocą w rozwiewaniu wszelkich pytań i wątpliwości.
Poruszane są w niej istotne zagadnienia, takie jak sposoby na poprawę wytrzymałości, siły i ogólnej kondycji fizycznej, jak precyzyjnie wyliczyć zapotrzebowanie energetyczne oraz optymalną ilość węglowodanów i białka, a także jak skutecznie zadbać o właściwe nawodnienie organizmu. Celem publikacji jest dostarczenie nie tylko teoretycznych podstaw, ale przede wszystkim praktycznych wskazówek, które pomogą czytelnikom w osiągnięciu indywidualnych celów zdrowotnych i sportowych.
Nowe wydanie książki Żywienie w sporcie konkuruje o miano najbardziej autorytatywnego podręcznika w tej dziedzinie na świecie, co potwierdza profesor Łucja Pilaczyńska-Szcześniak.
