Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zrozumieć Ramen
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Zrozumieć Ramen" autorstwa Wojtka "TopGar" Grabowskiego, z numerem ISBN 978-83-972521-0-3, wydana 5 listopada 2024 roku w twardej oprawie, zawiera 320 stron i została napisana tak, aby każdy mógł ją zrozumieć. Publikacja ta jest przeznaczona nie tylko dla osób, które chcą tworzyć wyśmienity ramen w zaciszu swojego domu, ale także dla jego miłośników, którzy wolą delektować się nim, niekoniecznie go samodzielnie przygotowując.
Czytając tę książkę, można głębiej poznać nie tylko historię ramenu, ale też jego społeczne i kulturowe znaczenia oraz różnice między różnymi jego odmianami. Dzięki temu odwiedziny w restauracji z ramenem staną się nie tylko smaczniejsze, ale również bardziej wzbogacającym doświadczeniem.
Pozycja ta jest wartościowa zarówno dla początkujących entuzjastów ramenu, jak i dla doświadczonych kucharzy, którzy mają za sobą niejedną przygotowaną miseczkę. "Zrozumieć Ramen" to doskonały prezent dla każdego, kto interesuje się Japonią, ceni ramen, lubi kuchnię azjatycką lub po prostu pasjonuje się gotowaniem.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Zrozumieć Ramen" autorstwa Wojtka "TopGar" Grabowskiego, z numerem ISBN 978-83-972521-0-3, wydana 5 listopada 2024 roku w twardej oprawie, zawiera 320 stron i została napisana tak, aby każdy mógł ją zrozumieć. Publikacja ta jest przeznaczona nie tylko dla osób, które chcą tworzyć wyśmienity ramen w zaciszu swojego domu, ale także dla jego miłośników, którzy wolą delektować się nim, niekoniecznie go samodzielnie przygotowując.
Czytając tę książkę, można głębiej poznać nie tylko historię ramenu, ale też jego społeczne i kulturowe znaczenia oraz różnice między różnymi jego odmianami. Dzięki temu odwiedziny w restauracji z ramenem staną się nie tylko smaczniejsze, ale również bardziej wzbogacającym doświadczeniem.
Pozycja ta jest wartościowa zarówno dla początkujących entuzjastów ramenu, jak i dla doświadczonych kucharzy, którzy mają za sobą niejedną przygotowaną miseczkę. "Zrozumieć Ramen" to doskonały prezent dla każdego, kto interesuje się Japonią, ceni ramen, lubi kuchnię azjatycką lub po prostu pasjonuje się gotowaniem.
