Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Tom 15.3
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych skupia się na zagadnieniach związanych z realizacją części 3 kwalifikacji T.15, obejmujących planowanie i realizację usług gastronomicznych. Książka ma na celu przekazanie wiedzy oraz rozwijanie umiejętności niezbędnych do tworzenia oferty gastronomicznej, zaplanowania działań promocyjnych, przeprowadzania kalkulacji kosztów oraz organizacji procesu sprzedaży. Dużą wagę przywiązuje również do wyboru odpowiednich metod obsługi i przygotowania miejsc, w których świadczone są usługi. Ważnym aspektem jest również nauka prawidłowego użytkowania sprzętu oraz urządzeń wykorzystywanych w gastronomii. Wszystkie teoretyczne zagadnienia zostały wzbogacone o liczne przykłady i ćwiczenia, które pokazują, jak można zastosować zdobytą wiedzę w praktyce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych skupia się na zagadnieniach związanych z realizacją części 3 kwalifikacji T.15, obejmujących planowanie i realizację usług gastronomicznych. Książka ma na celu przekazanie wiedzy oraz rozwijanie umiejętności niezbędnych do tworzenia oferty gastronomicznej, zaplanowania działań promocyjnych, przeprowadzania kalkulacji kosztów oraz organizacji procesu sprzedaży. Dużą wagę przywiązuje również do wyboru odpowiednich metod obsługi i przygotowania miejsc, w których świadczone są usługi. Ważnym aspektem jest również nauka prawidłowego użytkowania sprzętu oraz urządzeń wykorzystywanych w gastronomii. Wszystkie teoretyczne zagadnienia zostały wzbogacone o liczne przykłady i ćwiczenia, które pokazują, jak można zastosować zdobytą wiedzę w praktyce.
