Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych, Kucharz
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten podręcznik przeznaczony jest dla uczniów szkół gastronomicznych, którzy kształcą się w zawodach kucharza oraz technika żywienia i usług gastronomicznych, skupiając się na częściach pierwszych kwalifikacji T.6 związanej z przechowywaniem żywności. Książka dostarcza niezbędnej wiedzy oraz rozwija umiejętności potrzebne do dokładnej oceny jakościowej surowców i produktów żywnościowych, a także ich prawidłowego przechowywania. Treści teoretyczne wzbogacone są o liczne praktyczne przykłady, ćwiczenia oraz kolorowe ilustracje, które ułatwiają zrozumienie i zastosowanie zdobytej wiedzy w praktyce.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten podręcznik przeznaczony jest dla uczniów szkół gastronomicznych, którzy kształcą się w zawodach kucharza oraz technika żywienia i usług gastronomicznych, skupiając się na częściach pierwszych kwalifikacji T.6 związanej z przechowywaniem żywności. Książka dostarcza niezbędnej wiedzy oraz rozwija umiejętności potrzebne do dokładnej oceny jakościowej surowców i produktów żywnościowych, a także ich prawidłowego przechowywania. Treści teoretyczne wzbogacone są o liczne praktyczne przykłady, ćwiczenia oraz kolorowe ilustracje, które ułatwiają zrozumienie i zastosowanie zdobytej wiedzy w praktyce.
