Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Smakoterapia 3. Spiżarnia
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
“Smakoterapia 3. Spiżarnia” to odpowiedzi na najczęstsze pytania na temat świadomego i zdrowego stylu odżywiania.
Sprawdź jakie produkty będą najlepsze dla Twojego ciała i sięgnij jak najszybciej po tę książkę!
Coraz częściej i coraz więcej mówi się o świadomym odżywianiu. Każdy, kto chce rozpocząć przygodę z roztropnym wybieraniem produktów spożywczych, natrafia na różnego rodzaju wyzwania. Pojawiają się pytania: jakie produkty są właściwe? Po czym poznać żywność wysokiej jakości i jak ją znaleźć? Co warto jeść, a z czego zrezygnować? Pytania mogą się mnożyć, tym samym powodując mylne wrażenie, że na świadome odżywianie trudno znaleźć czas. Jeśli kiedykolwiek myślałeś w ten sposób, to warto, abyś sięgnął do książki “Smakoterapia 3. Spiżarnia”.
“Smakoterapia 3. Spiżarnia” to publikacja, której autorką jest Iwona Zasuwa. Książka należy do szerszego cyklu. Ta część pomoże czytelnikowi zorganizować domową spiżarnię ze świadomością tego, co powinno się w niej znaleźć. W książce znajdziemy wskazówki, które pomogą nam tak skompletować zapasy, aby zawsze można było znaleźć w nich zarówno drobne smakołyki i przegryzki, jak i solidne dania. Autorka podpowiada, jak przygotowując kilka razy w roku domowe i zdrowe półprodukty zmniejszyć znacząco czas poświęcony na przygotowywanie codziennych posiłków. Taki zabieg da nam też pewność, że nasze jedzenie będzie nie tylko szybkie i smaczne, ale też zdrowe oraz doskonałej jakości.
W serii “Smakoterapia” znajdziemy książki, które poruszają inne ważne tematy dotyczące świadomego odżywiania:
- “Smakoterapia” - polecana alergikom, cukrzykom i wszystkim, którzy chcą rozpocząć zdrową dietę,
- “Smakoterapia 2” - kontynuująca tematy poruszane w części pierwszej.
Od autorki
Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie – jak na to wszystko znaleźć czas?
Z pomocą przyjdzie Ci Smakoterapia 3, czyli książka, która pomoże zorganizować spiżarnię! Dzięki niej zawsze znajdziesz w domu co nieco: nie tylko drobne przegryzki, smakołyki i przyprawy, ale i całkiem solidne posiłki. Przygotowując kilka razy w roku zdrowe domowe półprodukty, znacząco zminimalizujesz czas poświęcany na codzienne stanie przy garach i zyskasz pewność, że to, co postawisz na stole, będzie jest nie tylko smaczne, ale i doskonałej jakości!
Zapraszam Was w kolejną kulinarną podróż. Zaczerpnijcie z niej, co Wam się podoba, zainspirujcie się i smakujcie na zdrowie.
Uściskowuję!
Iwona Zasuwa
O autorce
Iwona Zasuwa, z zawodu muzyk i pedagog (emisja głosu, sztuka dla dzieci). Na co dzień jedna z najbardziej cenionych na polskim rynku muzycznym wokalistek sesyjnych i chórzystek. Od 21 lat bierze udział w niemal wszystkich projektach muzycznych Kayah. Jej równorzędną pasją jest gotowanie, któremu przyświeca motto oparte na założeniach medycyny profilaktycznej (hipokratejskiej) - jak żyć (czyli:co jeść), żeby nie chorować.
Mama małego alergika, autorka strony smakoterapia.pl oraz prowadząca dwóch edycji programów "Ugotuj mi, mamo" na antenie Kuchni+. Edukatorka żywieniowa, twórczyni cykli edukacyjnych i warsztatów kulinarnych dla dorosłych "Żyj i jedz zdrowo" oraz Akademii Smakoterapii dla Dzieci. Społeczniczka i zwolenniczka proekologicznego stylu życia, współzałożycielka warszawskiej kooperatywy Smakoterapia, skupiającej odbiorców i aktywnie ppromującej producentów zdrowej żywnosci. Zafascynowana leczeniem za pomocą żywienia naturalnego. Posiada niezwykła łatwość wymyślania ciekawych przepisów na smaczne i zdrowe potrawy mimo ograniczeń dietetycznych, jakie musiała zastosować w swojej kuchni (bez cukru, bez nabiału, bez glutenu). Przez internautów nazywana "Królową Kaszy Jaglanej". \autorka bestsellerowych książek "Smakoterapia" i "Smakoterapia 2".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
“Smakoterapia 3. Spiżarnia” to odpowiedzi na najczęstsze pytania na temat świadomego i zdrowego stylu odżywiania.
Sprawdź jakie produkty będą najlepsze dla Twojego ciała i sięgnij jak najszybciej po tę książkę!
Coraz częściej i coraz więcej mówi się o świadomym odżywianiu. Każdy, kto chce rozpocząć przygodę z roztropnym wybieraniem produktów spożywczych, natrafia na różnego rodzaju wyzwania. Pojawiają się pytania: jakie produkty są właściwe? Po czym poznać żywność wysokiej jakości i jak ją znaleźć? Co warto jeść, a z czego zrezygnować? Pytania mogą się mnożyć, tym samym powodując mylne wrażenie, że na świadome odżywianie trudno znaleźć czas. Jeśli kiedykolwiek myślałeś w ten sposób, to warto, abyś sięgnął do książki “Smakoterapia 3. Spiżarnia”.
“Smakoterapia 3. Spiżarnia” to publikacja, której autorką jest Iwona Zasuwa. Książka należy do szerszego cyklu. Ta część pomoże czytelnikowi zorganizować domową spiżarnię ze świadomością tego, co powinno się w niej znaleźć. W książce znajdziemy wskazówki, które pomogą nam tak skompletować zapasy, aby zawsze można było znaleźć w nich zarówno drobne smakołyki i przegryzki, jak i solidne dania. Autorka podpowiada, jak przygotowując kilka razy w roku domowe i zdrowe półprodukty zmniejszyć znacząco czas poświęcony na przygotowywanie codziennych posiłków. Taki zabieg da nam też pewność, że nasze jedzenie będzie nie tylko szybkie i smaczne, ale też zdrowe oraz doskonałej jakości.
W serii “Smakoterapia” znajdziemy książki, które poruszają inne ważne tematy dotyczące świadomego odżywiania:
- “Smakoterapia” - polecana alergikom, cukrzykom i wszystkim, którzy chcą rozpocząć zdrową dietę,
- “Smakoterapia 2” - kontynuująca tematy poruszane w części pierwszej.
Od autorki
Kiedy zaczynasz świadome odżywianie, natrafiasz na szereg wyzwań. Skąd wziąć wysokiej jakości produkty? Co tak naprawdę jeść? Jak gotować? A finalnie – jak na to wszystko znaleźć czas?
Z pomocą przyjdzie Ci Smakoterapia 3, czyli książka, która pomoże zorganizować spiżarnię! Dzięki niej zawsze znajdziesz w domu co nieco: nie tylko drobne przegryzki, smakołyki i przyprawy, ale i całkiem solidne posiłki. Przygotowując kilka razy w roku zdrowe domowe półprodukty, znacząco zminimalizujesz czas poświęcany na codzienne stanie przy garach i zyskasz pewność, że to, co postawisz na stole, będzie jest nie tylko smaczne, ale i doskonałej jakości!
Zapraszam Was w kolejną kulinarną podróż. Zaczerpnijcie z niej, co Wam się podoba, zainspirujcie się i smakujcie na zdrowie.
Uściskowuję!
Iwona Zasuwa
O autorce
Iwona Zasuwa, z zawodu muzyk i pedagog (emisja głosu, sztuka dla dzieci). Na co dzień jedna z najbardziej cenionych na polskim rynku muzycznym wokalistek sesyjnych i chórzystek. Od 21 lat bierze udział w niemal wszystkich projektach muzycznych Kayah. Jej równorzędną pasją jest gotowanie, któremu przyświeca motto oparte na założeniach medycyny profilaktycznej (hipokratejskiej) - jak żyć (czyli:co jeść), żeby nie chorować.
Mama małego alergika, autorka strony smakoterapia.pl oraz prowadząca dwóch edycji programów "Ugotuj mi, mamo" na antenie Kuchni+. Edukatorka żywieniowa, twórczyni cykli edukacyjnych i warsztatów kulinarnych dla dorosłych "Żyj i jedz zdrowo" oraz Akademii Smakoterapii dla Dzieci. Społeczniczka i zwolenniczka proekologicznego stylu życia, współzałożycielka warszawskiej kooperatywy Smakoterapia, skupiającej odbiorców i aktywnie ppromującej producentów zdrowej żywnosci. Zafascynowana leczeniem za pomocą żywienia naturalnego. Posiada niezwykła łatwość wymyślania ciekawych przepisów na smaczne i zdrowe potrawy mimo ograniczeń dietetycznych, jakie musiała zastosować w swojej kuchni (bez cukru, bez nabiału, bez glutenu). Przez internautów nazywana "Królową Kaszy Jaglanej". \autorka bestsellerowych książek "Smakoterapia" i "Smakoterapia 2".