Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Słodko
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zbiór przepisów na słodkie wypieki autorstwa Yotama Ottolenghiego obejmuje ponad 110 wyjątkowych receptur na ciasta, ciasteczka i desery. Jego talent do tworzenia smakołyków jest powszechnie znany z wegetariańskich oraz słonych dań, jednak 'Słodko' odsłania jego pasję do cukiernictwa, którą rozwijał od początku kariery. Zaprezentowane przepisy są nie tylko przyjemne dla podniebienia, ale także pełne intensywnych smaków i aromatów, takich jak figi, róże, szafran, kwiat pomarańczy, anyż, pistacje, migdały oraz kardamon. W książce można znaleźć zarówno proste pomysły, jak i bardziej wyrafinowane propozycje, takie jak czekoladowo-bananowe ciasteczka z pekanami czy ciasto oliwne z rozmarynem. Osoby szukające bardziej ambitnych wyzwań mogą wypróbować m.in. cynamonową bezę z bitą śmietaną i figami lub bezmączne torty czekoladowe z kawą. Współpraca Yotama z Helen Goh zaowocowała wydaniem doskonałej książki, gdzie prócz klasycznych składników, skupiono się również na użyciu egzotycznych przypraw i dodatków. W 'Słodko' każdy miłośnik kuchennych wyzwań znajdzie coś dla siebie – od prostych, rodzinnych ciasteczek po wykwintne torty zachwycające nawet wymagających smakoszy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zbiór przepisów na słodkie wypieki autorstwa Yotama Ottolenghiego obejmuje ponad 110 wyjątkowych receptur na ciasta, ciasteczka i desery. Jego talent do tworzenia smakołyków jest powszechnie znany z wegetariańskich oraz słonych dań, jednak 'Słodko' odsłania jego pasję do cukiernictwa, którą rozwijał od początku kariery. Zaprezentowane przepisy są nie tylko przyjemne dla podniebienia, ale także pełne intensywnych smaków i aromatów, takich jak figi, róże, szafran, kwiat pomarańczy, anyż, pistacje, migdały oraz kardamon. W książce można znaleźć zarówno proste pomysły, jak i bardziej wyrafinowane propozycje, takie jak czekoladowo-bananowe ciasteczka z pekanami czy ciasto oliwne z rozmarynem. Osoby szukające bardziej ambitnych wyzwań mogą wypróbować m.in. cynamonową bezę z bitą śmietaną i figami lub bezmączne torty czekoladowe z kawą. Współpraca Yotama z Helen Goh zaowocowała wydaniem doskonałej książki, gdzie prócz klasycznych składników, skupiono się również na użyciu egzotycznych przypraw i dodatków. W 'Słodko' każdy miłośnik kuchennych wyzwań znajdzie coś dla siebie – od prostych, rodzinnych ciasteczek po wykwintne torty zachwycające nawet wymagających smakoszy.
