Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Ryby i owoce morza
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka to prawdziwa gratka dla entuzjastów ryb i owoców morza, oferując 60 niepowtarzalnych przepisów z wykorzystaniem aż 40 różnych gatunków tych zdrowych składników. Nie ma znaczenia, czy jesteś nowicjuszem i zmagasz się z trudnościami dotyczącymi patroszenia i filetowania, czy też chciałbyś poeksperymentować z rakami i krewetkami, ale nie wiesz, jak się do tego zabrać – z tą książką wszystko stanie się prostsze!
Pierwsza część publikacji zawiera mnóstwo praktycznych wskazówek na temat jak najlepiej kupować, przechowywać, rozmrażać oraz przygotowywać ryby i owoce morza. Dowiesz się również, jak gotować te składniki na parze, dusić, grillować i smażyć, co otworzy przed Tobą nowe kulinarne możliwości. Co więcej, odkryjesz, które narzędzia kuchenne, jak noże, skrobaki czy odpowiednie garnki i patelnie, będą niezbędne, by osiągnąć doskonałe efekty.
Regularne spożywanie ryb i owoców morza to nie tylko kwestia smaku, ale również zdrowia. Bogate w kwasy tłuszczowe Omega 3, pomagają one obniżyć poziom cholesterolu i tłuszczu we krwi, dostarczając jednocześnie cennych białek oraz witamin A, D, i E. Dzięki nim zadbasz o promienną skórę, mocne kości i dobry wzrok. Jeśli więc zastanawiasz się, czy warto poświęcić swój czas na tę lekturę, pamiętaj o korzyściach, jakie przyniesie Twojemu zdrowiu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka to prawdziwa gratka dla entuzjastów ryb i owoców morza, oferując 60 niepowtarzalnych przepisów z wykorzystaniem aż 40 różnych gatunków tych zdrowych składników. Nie ma znaczenia, czy jesteś nowicjuszem i zmagasz się z trudnościami dotyczącymi patroszenia i filetowania, czy też chciałbyś poeksperymentować z rakami i krewetkami, ale nie wiesz, jak się do tego zabrać – z tą książką wszystko stanie się prostsze!
Pierwsza część publikacji zawiera mnóstwo praktycznych wskazówek na temat jak najlepiej kupować, przechowywać, rozmrażać oraz przygotowywać ryby i owoce morza. Dowiesz się również, jak gotować te składniki na parze, dusić, grillować i smażyć, co otworzy przed Tobą nowe kulinarne możliwości. Co więcej, odkryjesz, które narzędzia kuchenne, jak noże, skrobaki czy odpowiednie garnki i patelnie, będą niezbędne, by osiągnąć doskonałe efekty.
Regularne spożywanie ryb i owoców morza to nie tylko kwestia smaku, ale również zdrowia. Bogate w kwasy tłuszczowe Omega 3, pomagają one obniżyć poziom cholesterolu i tłuszczu we krwi, dostarczając jednocześnie cennych białek oraz witamin A, D, i E. Dzięki nim zadbasz o promienną skórę, mocne kości i dobry wzrok. Jeśli więc zastanawiasz się, czy warto poświęcić swój czas na tę lekturę, pamiętaj o korzyściach, jakie przyniesie Twojemu zdrowiu.
