Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Qmam kasze, czyli powrót do korzeni
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kasza zawsze była kluczowym składnikiem kuchni polskiej. Choć przez pewien czas zastąpiły ją ziemniaki, dziś ponownie staje się popularna i modna. Maia Sobczak, autorka bloga qmamkasze.pl, przedstawia kaszę w innowacyjny sposób, ukazując jej prostotę i autentyczność bez zbędnego udziwnień. Kasza doskonale sprawdza się zarówno jako główne danie, jak i dodatek. To niezwykły składnik, idealny na zdrowe śniadanie, pyszny obiad czy słodki deser. Sobczak zauważa, że kasza przywołuje smaki z dzieciństwa, przypominając o potrawach serwowanych przez babcie. W dzisiejszych czasach, gdy trendy kulinarne stają się coraz bardziej wyszukane, warto docenić to, co mamy wokół siebie.
Maia Sobczak podkreśla, jak ważne jest odkrywanie naturalnych wartości ziaren i radość z jedzenia, dzieląc się pozytywną energią z innymi. Jej książka "Qmam kasze" zawiera ponad siedemdziesiąt przepisów na lekkie, zdrowe i aromatyczne dania, w większości bezmięsne i niskoglutenowe. Wzbogacają ją piękne fotografie wykonane przez autorkę.
Maia Sobczak to psycholog i dietetyk specjalizująca się w Tradycyjnej Medycynie Chińskiej, a także konsultantka Ajurwedy związana z Jiva Institute w Indiach. Skupia się na zrozumieniu wpływu diety na ciało i umysł, wierząc, że miłość i siła leżą w codziennych gestach. Sobczak prowadzi wykłady, warsztaty, pracuje z indywidualnymi pacjentami i dzieli się swoją pasją do jedzenia na blogu qmamkasze.pl. Prywatnie jest wegetarianką, pasjonatką życia w harmonii z naturą, matką blondwłosego Hugo i żoną.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kasza zawsze była kluczowym składnikiem kuchni polskiej. Choć przez pewien czas zastąpiły ją ziemniaki, dziś ponownie staje się popularna i modna. Maia Sobczak, autorka bloga qmamkasze.pl, przedstawia kaszę w innowacyjny sposób, ukazując jej prostotę i autentyczność bez zbędnego udziwnień. Kasza doskonale sprawdza się zarówno jako główne danie, jak i dodatek. To niezwykły składnik, idealny na zdrowe śniadanie, pyszny obiad czy słodki deser. Sobczak zauważa, że kasza przywołuje smaki z dzieciństwa, przypominając o potrawach serwowanych przez babcie. W dzisiejszych czasach, gdy trendy kulinarne stają się coraz bardziej wyszukane, warto docenić to, co mamy wokół siebie.
Maia Sobczak podkreśla, jak ważne jest odkrywanie naturalnych wartości ziaren i radość z jedzenia, dzieląc się pozytywną energią z innymi. Jej książka "Qmam kasze" zawiera ponad siedemdziesiąt przepisów na lekkie, zdrowe i aromatyczne dania, w większości bezmięsne i niskoglutenowe. Wzbogacają ją piękne fotografie wykonane przez autorkę.
Maia Sobczak to psycholog i dietetyk specjalizująca się w Tradycyjnej Medycynie Chińskiej, a także konsultantka Ajurwedy związana z Jiva Institute w Indiach. Skupia się na zrozumieniu wpływu diety na ciało i umysł, wierząc, że miłość i siła leżą w codziennych gestach. Sobczak prowadzi wykłady, warsztaty, pracuje z indywidualnymi pacjentami i dzieli się swoją pasją do jedzenia na blogu qmamkasze.pl. Prywatnie jest wegetarianką, pasjonatką życia w harmonii z naturą, matką blondwłosego Hugo i żoną.
