Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Seria z Oliwką Pyszne ciasta i ciasteczka
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak Polska długa i szeroka, ciasta jada się w bardzo wielu domach. Są zdrowe, lubiane i doskonale uzupełniają codzienny jadłospis. Można kupić całkiem niezłe gotowe wypieki, ale prawdziwi smakosze przyrządzają je sami, gdyż doceniają nie tylko wyborny smak domowego ciasta, ale także jego walory zdrowotne.
Ciasta domowe, w przeciwieństwie do tych kupowanych w cukierni, nie zawierają żądnych szkodliwych dodatków chemicznych. Dlatego mogą je jeść dzieci, nawet te całkiem małe, jak również dorośli przestrzegający diety. Dodatkową zaletą ciast wypiekanych w domu jest to, że w porównaniu z gotowymi wyrobami są o połowę tańsze.
Przepisy zaproponowane w tej książce są łatwe do wykonania. Polecamy je szczególnie młodzieży. Naukę gotowania bardzo często zaczyna się bowiem od pieczenia ciast, a gdy są smaczne i udane, tym większy jest zapał do poznawania innych sekretów kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak Polska długa i szeroka, ciasta jada się w bardzo wielu domach. Są zdrowe, lubiane i doskonale uzupełniają codzienny jadłospis. Można kupić całkiem niezłe gotowe wypieki, ale prawdziwi smakosze przyrządzają je sami, gdyż doceniają nie tylko wyborny smak domowego ciasta, ale także jego walory zdrowotne.
Ciasta domowe, w przeciwieństwie do tych kupowanych w cukierni, nie zawierają żądnych szkodliwych dodatków chemicznych. Dlatego mogą je jeść dzieci, nawet te całkiem małe, jak również dorośli przestrzegający diety. Dodatkową zaletą ciast wypiekanych w domu jest to, że w porównaniu z gotowymi wyrobami są o połowę tańsze.
Przepisy zaproponowane w tej książce są łatwe do wykonania. Polecamy je szczególnie młodzieży. Naukę gotowania bardzo często zaczyna się bowiem od pieczenia ciast, a gdy są smaczne i udane, tym większy jest zapał do poznawania innych sekretów kuchni.