Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pyszna zmiana, czyli moje życie bez glutenu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Od zawsze borykałam się z częstym bólem brzucha. Towarzyszył mi on nie tylko podczas stresujących chwil, jak egzaminy czy ważne spotkania, ale także w czasie wakacji, a nawet wtedy, gdy wszystko wydawało się być w porządku. Próbowałam wielu metod, aby sobie ulżyć, aż w końcu trafiłam do szpitala na miesiąc.
Diagnoza była jasna: nietolerancja pokarmowa. To ona była źródłem moich problemów, powoli i często bezobjawowo wyniszczając mój organizm. Musiałam zrezygnować z wszystkiego, co zawiera gluten, a także unikać białka krowiego i przetworzonej żywności.
Możliwe, że znasz te dolegliwości: ból głowy, swędzenie skóry, wzdęcia, problemy z zasypianiem czy nieustające zmęczenie. Wydaje się, że nic się nie da zrobić, że "taka twoja natura". Ale rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki. Wszystko sprowadza się do tego, czym karmisz swoje ciało, co zjadasz.
Dzięki zmianie diety nie tylko pozbyłam się bólu brzucha, ale także wyleczyłam inne dolegliwości, które od lat mi doskwierały. Mam nadzieję, że astma i atopowe zapalenie skóry są już za mną na dobre.
Ta książka może stać się Twoim przewodnikiem po skomplikowanym świecie odżywiania, które może być albo źródłem chorób, albo kluczem do zdrowia. Wybór należy do Ciebie.
Dołącz do mnie oraz ekspertów: prof. Grażyny Rydzewskiej, Agnieszki Pęksy i Ewy Olejniczak, by cieszyć się smacznymi i zdrowymi posiłkami. Smacznego!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Od zawsze borykałam się z częstym bólem brzucha. Towarzyszył mi on nie tylko podczas stresujących chwil, jak egzaminy czy ważne spotkania, ale także w czasie wakacji, a nawet wtedy, gdy wszystko wydawało się być w porządku. Próbowałam wielu metod, aby sobie ulżyć, aż w końcu trafiłam do szpitala na miesiąc.
Diagnoza była jasna: nietolerancja pokarmowa. To ona była źródłem moich problemów, powoli i często bezobjawowo wyniszczając mój organizm. Musiałam zrezygnować z wszystkiego, co zawiera gluten, a także unikać białka krowiego i przetworzonej żywności.
Możliwe, że znasz te dolegliwości: ból głowy, swędzenie skóry, wzdęcia, problemy z zasypianiem czy nieustające zmęczenie. Wydaje się, że nic się nie da zrobić, że "taka twoja natura". Ale rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki. Wszystko sprowadza się do tego, czym karmisz swoje ciało, co zjadasz.
Dzięki zmianie diety nie tylko pozbyłam się bólu brzucha, ale także wyleczyłam inne dolegliwości, które od lat mi doskwierały. Mam nadzieję, że astma i atopowe zapalenie skóry są już za mną na dobre.
Ta książka może stać się Twoim przewodnikiem po skomplikowanym świecie odżywiania, które może być albo źródłem chorób, albo kluczem do zdrowia. Wybór należy do Ciebie.
Dołącz do mnie oraz ekspertów: prof. Grażyny Rydzewskiej, Agnieszki Pęksy i Ewy Olejniczak, by cieszyć się smacznymi i zdrowymi posiłkami. Smacznego!
