Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przemytnicy na wakacjach
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Przemytnicy na wakacjach” to kontynuacja popularnej książki „Przemytnicy marchewki, groszku i soczewicy”. Autorzy, Monika i Maciek, zapraszają czytelników na kulinarną wyprawę dookoła świata. Każdego dnia można odkrywać nowe smaki, a jednocześnie wprowadzając do codziennego menu zdrowe składniki. Czy zastanawialiście się, jak smakuje włoska zupa minestra di fiaro? A może chcielibyście zamienić swoją kuchnię w uroczą francuską kawiarnię lub hiszpański bar tapas? Każdy przepis, przywieziony z podróży, jest zachętą do kulinarnych eksperymentów, gdzie do tradycyjnych smaków można dodać coś własnego. Monika i Maciek pasjonująco zachęcają do inwencji twórczej w kuchni, udowadniając, że to doskonały sposób na wzbogacenie kulinarnych doświadczeń. Książka ma twardą oprawę, liczy 256 stron i została wydana przez 1000 stopni w 2011 roku. Posiada ISBN 9788392884781.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Przemytnicy na wakacjach” to kontynuacja popularnej książki „Przemytnicy marchewki, groszku i soczewicy”. Autorzy, Monika i Maciek, zapraszają czytelników na kulinarną wyprawę dookoła świata. Każdego dnia można odkrywać nowe smaki, a jednocześnie wprowadzając do codziennego menu zdrowe składniki. Czy zastanawialiście się, jak smakuje włoska zupa minestra di fiaro? A może chcielibyście zamienić swoją kuchnię w uroczą francuską kawiarnię lub hiszpański bar tapas? Każdy przepis, przywieziony z podróży, jest zachętą do kulinarnych eksperymentów, gdzie do tradycyjnych smaków można dodać coś własnego. Monika i Maciek pasjonująco zachęcają do inwencji twórczej w kuchni, udowadniając, że to doskonały sposób na wzbogacenie kulinarnych doświadczeń. Książka ma twardą oprawę, liczy 256 stron i została wydana przez 1000 stopni w 2011 roku. Posiada ISBN 9788392884781.
