Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Przekąski na imprezę. Łatwiejsze niż myślisz.
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka kucharska, którą trzymasz w rękach, to doskonały wybór dla wszystkich, którzy chcą rozwinąć swoje kulinarne umiejętności – zarówno tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z gotowaniem, jak i doświadczonych szefów kuchni pragnących odkryć nowe, oryginalne przepisy. Zawiera ona ponad 150 inspirujących receptur, które wzbogacą każde przyjęcie, spotkanie z przyjaciółmi czy rodzinne świętowanie. Wśród różnorodnych dań znajdziesz takie perełki jak krewetki w tempurze, pikantne hiszpańskie pulpeciki albondigas w aromatycznym sosie pomidorowym, kalifornijskie hand rolle, a także klasyczne serowe fondue.
Każdy przepis przedstawiono w sposób jasny i zrozumiały, co ułatwia przygotowanie nawet najbardziej wymagających dań. Co więcej, książka dostarcza również przydatnych informacji na temat kluczowych składników oraz niezbędnych narzędzi kuchennych, co czyni ją kompletnym przewodnikiem do organizacji udanego przyjęcia, bez konieczności sięgania po inne materiały.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka kucharska, którą trzymasz w rękach, to doskonały wybór dla wszystkich, którzy chcą rozwinąć swoje kulinarne umiejętności – zarówno tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z gotowaniem, jak i doświadczonych szefów kuchni pragnących odkryć nowe, oryginalne przepisy. Zawiera ona ponad 150 inspirujących receptur, które wzbogacą każde przyjęcie, spotkanie z przyjaciółmi czy rodzinne świętowanie. Wśród różnorodnych dań znajdziesz takie perełki jak krewetki w tempurze, pikantne hiszpańskie pulpeciki albondigas w aromatycznym sosie pomidorowym, kalifornijskie hand rolle, a także klasyczne serowe fondue.
Każdy przepis przedstawiono w sposób jasny i zrozumiały, co ułatwia przygotowanie nawet najbardziej wymagających dań. Co więcej, książka dostarcza również przydatnych informacji na temat kluczowych składników oraz niezbędnych narzędzi kuchennych, co czyni ją kompletnym przewodnikiem do organizacji udanego przyjęcia, bez konieczności sięgania po inne materiały.
