Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Próbowałam już wszystkiego, żeby schudnać...
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jak dowodzą badania przeprowadzone przez autorów, znanych specjalistów w dziedzinie mikrobiologii, biochemii i żywienia, odkładanie się tłuszczu w organizmie jest reakcją obronną przed nadmiarem toksyn i zakwaszeniem, spowodowanym niewłaściwą dietą. Rozpoznanie tych mechanizmów fizjologicznych, przedstawionych w przystępny sposób w tej książce, doprowadziło do opracowania zamiast restrykcyjnych diet racjonalnego programu odżywiania się produktami zasadowymi, co najskuteczniej pomaga zachować zdrowie i idealną wagę.
Cały program składa się z siedmiu etapów, i ostatecznie prowadzi do odzyskania równowagi kwasowo-zasadowej w organizmie, a co za tym idzie, zrzucenia zbędnych kilogramów.
O skuteczności tej metody świadczą przytoczone tutaj relacje ludzi, którzy wprowadzili zasadowy tryb żywienia i nie tylko schudli, ale także zyskali energię i radość życia, a nawet doznali cudu uzdrowienia. Dlatego program ten otrzymał nazwę Cud pH.
Książka stanowi kompendium wiedzy na temat pokarmów i fizjologii żywienia. Gdy wiemy, jaka będzie reakcja organizmu na żywność, którą mamy do wyboru, łatwiej i bardziej świadomie możemy pokierować własnym życiem. Książka zawiera też bogaty zbiór przepisów na odżywcze, zdrowe i kolorowe posiłki.
Patronat medialny
Nieznany Świat
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jak dowodzą badania przeprowadzone przez autorów, znanych specjalistów w dziedzinie mikrobiologii, biochemii i żywienia, odkładanie się tłuszczu w organizmie jest reakcją obronną przed nadmiarem toksyn i zakwaszeniem, spowodowanym niewłaściwą dietą. Rozpoznanie tych mechanizmów fizjologicznych, przedstawionych w przystępny sposób w tej książce, doprowadziło do opracowania zamiast restrykcyjnych diet racjonalnego programu odżywiania się produktami zasadowymi, co najskuteczniej pomaga zachować zdrowie i idealną wagę.
Cały program składa się z siedmiu etapów, i ostatecznie prowadzi do odzyskania równowagi kwasowo-zasadowej w organizmie, a co za tym idzie, zrzucenia zbędnych kilogramów.
O skuteczności tej metody świadczą przytoczone tutaj relacje ludzi, którzy wprowadzili zasadowy tryb żywienia i nie tylko schudli, ale także zyskali energię i radość życia, a nawet doznali cudu uzdrowienia. Dlatego program ten otrzymał nazwę Cud pH.
Książka stanowi kompendium wiedzy na temat pokarmów i fizjologii żywienia. Gdy wiemy, jaka będzie reakcja organizmu na żywność, którą mamy do wyboru, łatwiej i bardziej świadomie możemy pokierować własnym życiem. Książka zawiera też bogaty zbiór przepisów na odżywcze, zdrowe i kolorowe posiłki.
Patronat medialny
Nieznany Świat