Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Polska kuchnia bezglutenowa
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości. Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.
Chleb kukurydziany, komosa ryżowa z bakaliami i brzoskwinią, kurczak z sezamem, surówka z mandarynkami, burgery wołowe z serem pleśniowym, a na deser ciasto marchewkowe z nerkowcami i migdałami – oto niektóre z wielu propozycji na śniadania, kolacje, obiady, przekąski i desery.
Książka zawiera:
• przepisy na dania różnorodne, niedrogie, łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne, zdrowe i bezglutenowe!
• mnóstwo wskazówek i praktycznych porad,
• listę zbóż i produktów bezglutenowych,
• ciekawostki dotyczące możliwości urozmaicenia i zmodyfikowania danej potrawy,
• łatwo dostępne składniki potraw.
Smacznie, zdrowo, bezglutenowo!
Anna Lewandowska jest dietetykiem, absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego orazSGGW. Jej pasją jest zdrowy styl życia. Od lat interesuje się wpływem codziennej diety nazdrowie. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości. Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.
Chleb kukurydziany, komosa ryżowa z bakaliami i brzoskwinią, kurczak z sezamem, surówka z mandarynkami, burgery wołowe z serem pleśniowym, a na deser ciasto marchewkowe z nerkowcami i migdałami – oto niektóre z wielu propozycji na śniadania, kolacje, obiady, przekąski i desery.
Książka zawiera:
• przepisy na dania różnorodne, niedrogie, łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne, zdrowe i bezglutenowe!
• mnóstwo wskazówek i praktycznych porad,
• listę zbóż i produktów bezglutenowych,
• ciekawostki dotyczące możliwości urozmaicenia i zmodyfikowania danej potrawy,
• łatwo dostępne składniki potraw.
Smacznie, zdrowo, bezglutenowo!
Anna Lewandowska jest dietetykiem, absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego orazSGGW. Jej pasją jest zdrowy styl życia. Od lat interesuje się wpływem codziennej diety nazdrowie. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera.