Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Pieczenie chleba. Krok po kroku RM
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli marzysz o pieczeniu domowego chleba o smakach takich jak jabłka, ziemniaki z rozmarynem, kasza manna, czosnek lub chleb z serem Roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie. Odkryjesz w niej, jak tradycyjnymi metodami i z najlepszymi składnikami upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, francuskie bagietki, włoską focaccię, a także pikantne bochenki z przyprawami i apetyczne słodkie bułeczki. Dokładnie opisano i zilustrowano wszystkie techniki i etapy pracy, od przygotowania zakwasu, wyrabiania ciasta, aż po formowanie bochenków, bułek i rogali. Kolorowe fotografie świeżo upieczonych wypieków inspirują do natychmiastowego działania w kuchni!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli marzysz o pieczeniu domowego chleba o smakach takich jak jabłka, ziemniaki z rozmarynem, kasza manna, czosnek lub chleb z serem Roquefort i orzechami włoskimi, ta książka jest właśnie dla Ciebie. Odkryjesz w niej, jak tradycyjnymi metodami i z najlepszymi składnikami upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, francuskie bagietki, włoską focaccię, a także pikantne bochenki z przyprawami i apetyczne słodkie bułeczki. Dokładnie opisano i zilustrowano wszystkie techniki i etapy pracy, od przygotowania zakwasu, wyrabiania ciasta, aż po formowanie bochenków, bułek i rogali. Kolorowe fotografie świeżo upieczonych wypieków inspirują do natychmiastowego działania w kuchni!
