Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Od lekarza do kucharza
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Od lekarza do kucharza" to wyjątkowy przewodnik, który łączy wiedzę medyczną z praktycznymi zastosowaniami w kuchni. Dedykowana jest nie tylko alergikom i osobom borykającym się z chorobami takimi jak otyłość, reumatyzm czy cukrzyca, ale także tym, którzy pragną utrzymać dobre zdrowie na długie lata. Książka ta w przystępny sposób tłumaczy, jak odpowiedni wybór i łączenie składników wpływa na zdrowie, a każde danie może stać się krokiem w stronę lepszego samopoczucia. Przepisy bez pszenicy, cukru i mleka pokazują, że zdrowa dieta nie musi być nudna ani pozbawiona smaku.
W środku znajdziesz odpowiedzi na pytania dotyczące przygotowywania zdrowych posiłków, znaczenia unikania pszenicy, zalet spożywania określonych zbóż, a także informacji o odpowiednich tłuszczach, warzywach czy mięsie. Ponadto książka podpowiada, jak słodzić potrawy bez szkody dla zdrowia, jakie napoje wybierać i czy wino jest dobrym wyborem. Oferuje także praktyczne porady, jak schudnąć i poprawić ogólną kondycję.
Autorka, dr n. med. Danuta Myłek, dzieli się swoim doświadczeniem zawodowym i osobistymi zmaganiami z alergiami oraz chorobami przewlekłymi, mając na celu wsparcie zarówno chorych, jak i tych, którzy chcą uniknąć problemów zdrowotnych w przyszłości. To książka dla każdego, kto pragnie utrzymać zdrowie i witalność na przestrzeni lat.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Od lekarza do kucharza" to wyjątkowy przewodnik, który łączy wiedzę medyczną z praktycznymi zastosowaniami w kuchni. Dedykowana jest nie tylko alergikom i osobom borykającym się z chorobami takimi jak otyłość, reumatyzm czy cukrzyca, ale także tym, którzy pragną utrzymać dobre zdrowie na długie lata. Książka ta w przystępny sposób tłumaczy, jak odpowiedni wybór i łączenie składników wpływa na zdrowie, a każde danie może stać się krokiem w stronę lepszego samopoczucia. Przepisy bez pszenicy, cukru i mleka pokazują, że zdrowa dieta nie musi być nudna ani pozbawiona smaku.
W środku znajdziesz odpowiedzi na pytania dotyczące przygotowywania zdrowych posiłków, znaczenia unikania pszenicy, zalet spożywania określonych zbóż, a także informacji o odpowiednich tłuszczach, warzywach czy mięsie. Ponadto książka podpowiada, jak słodzić potrawy bez szkody dla zdrowia, jakie napoje wybierać i czy wino jest dobrym wyborem. Oferuje także praktyczne porady, jak schudnąć i poprawić ogólną kondycję.
Autorka, dr n. med. Danuta Myłek, dzieli się swoim doświadczeniem zawodowym i osobistymi zmaganiami z alergiami oraz chorobami przewlekłymi, mając na celu wsparcie zarówno chorych, jak i tych, którzy chcą uniknąć problemów zdrowotnych w przyszłości. To książka dla każdego, kto pragnie utrzymać zdrowie i witalność na przestrzeni lat.
