Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Na słodko domowa piekarnia
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
“Na słodko. Domowa piekarnia” to coś więcej niż książka kucharska.
To chyba jedyna książka z przepisami na ciasta, którą czyta się jak wspaniałą powieść o życiu, pasji, marzeniach i celach, których realizacja, choć nieraz trudna i czasochłonna, zawsze jest warta wysiłku.
Piotr Kucharski, piekarz w trzecim pokoleniu, ukazuje szczegóły swojego warsztatu: tłumaczy, uczy i uświadamia. Piekarnia to fundament i sposób na życie całej rodziny Kucharskich. Już dziadkowie Piotra wypiekali najwyższej jakości chleb, później pałeczkę przejęli rodzice, a teraz sam Piotr rozwija rodzinny biznes zgodnie ze swoim sercem i marzeniami. Poza przepisami na wspaniałe ciasta czytelnicy znajdą w książce sporo wiedzy praktycznej – bezcennej i gromadzonej przez długie lata. Jeśli szukasz inspiracji i rzetelnych informacji, chcesz się rozwijać oraz stale podnosić jakość swoich wypieków, to zdecydowanie jest to książka dla Ciebie. Niepublikowane wcześniej autorskie rodzinne receptury, tajniki pracy oraz liczne ciekawostki to kolejne atuty tej słodkiej książki. Wybierz się wraz z Piotrem do fascynującego świata wypieków, ciast i ciasteczek, które przecież wszyscy kochamy – gwarantujemy, że będzie to coś, co bez wątpienia uszczęśliwi nie tylko Ciebie, ale też domowników. Bo ciasta nieuchronnie wiążą się z uśmiechem i szczęściem, a szczęścia jak wiadomo, nigdy za wiele!
Piotr Kucharski od dziecka pomagał rodzicom w domowej piekarni, lecz to właśnie ciasta stały się najważniejszym elementem jego życia i pracy. Każda kolejna strona tej wspaniałej książki mistrza wypieków to kolejna słodka niespodzianka. Autor opowiada w niej o pasji, którą zaszczepili w nim rodzice, a także o pracy i trudnościach, z jakimi zmagał się w swojej karierze. Zaprasza czytelników do swojej piekarni – dzieląc się autorskimi przepisami nie tylko pokazuje, jak fascynujący świat skrywa się za drzwiami piekarni, ale również pozwala każdemu, kto tylko zechce, stać się jego częścią.
O książce
Ciasta są czymś, co towarzyszy mi przez całe życie. Tak jak chleb był ściśle związany z piekarnią dziadków, tak ciasta są zdecydowanie bardziej udomowione i piekłem je dużo wcześniej.
Piotr Kucharski
O autorze
Piotr Kucharski swoją pasję do gotowania odziedziczył po rodzicach i dziadkach. W 2010 roku wygrał konkurs kulinarny “Gotuj o wszystko”. Jest autorem wielu książek kulinarnych, m.in. “Chleb. Domowa Piekarnia”, “Na słodko. Domowa piekarnia”, “Miejski farmer”, pisze też artykuły dla czasopism o tematyce kulinarnej. Na co dzień pracuje i dzieli się swoją pasją w Studiu Kulinarnym Browar Mieszczański we Wrocławiu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
“Na słodko. Domowa piekarnia” to coś więcej niż książka kucharska.
To chyba jedyna książka z przepisami na ciasta, którą czyta się jak wspaniałą powieść o życiu, pasji, marzeniach i celach, których realizacja, choć nieraz trudna i czasochłonna, zawsze jest warta wysiłku.
Piotr Kucharski, piekarz w trzecim pokoleniu, ukazuje szczegóły swojego warsztatu: tłumaczy, uczy i uświadamia. Piekarnia to fundament i sposób na życie całej rodziny Kucharskich. Już dziadkowie Piotra wypiekali najwyższej jakości chleb, później pałeczkę przejęli rodzice, a teraz sam Piotr rozwija rodzinny biznes zgodnie ze swoim sercem i marzeniami. Poza przepisami na wspaniałe ciasta czytelnicy znajdą w książce sporo wiedzy praktycznej – bezcennej i gromadzonej przez długie lata. Jeśli szukasz inspiracji i rzetelnych informacji, chcesz się rozwijać oraz stale podnosić jakość swoich wypieków, to zdecydowanie jest to książka dla Ciebie. Niepublikowane wcześniej autorskie rodzinne receptury, tajniki pracy oraz liczne ciekawostki to kolejne atuty tej słodkiej książki. Wybierz się wraz z Piotrem do fascynującego świata wypieków, ciast i ciasteczek, które przecież wszyscy kochamy – gwarantujemy, że będzie to coś, co bez wątpienia uszczęśliwi nie tylko Ciebie, ale też domowników. Bo ciasta nieuchronnie wiążą się z uśmiechem i szczęściem, a szczęścia jak wiadomo, nigdy za wiele!
Piotr Kucharski od dziecka pomagał rodzicom w domowej piekarni, lecz to właśnie ciasta stały się najważniejszym elementem jego życia i pracy. Każda kolejna strona tej wspaniałej książki mistrza wypieków to kolejna słodka niespodzianka. Autor opowiada w niej o pasji, którą zaszczepili w nim rodzice, a także o pracy i trudnościach, z jakimi zmagał się w swojej karierze. Zaprasza czytelników do swojej piekarni – dzieląc się autorskimi przepisami nie tylko pokazuje, jak fascynujący świat skrywa się za drzwiami piekarni, ale również pozwala każdemu, kto tylko zechce, stać się jego częścią.
O książce
Ciasta są czymś, co towarzyszy mi przez całe życie. Tak jak chleb był ściśle związany z piekarnią dziadków, tak ciasta są zdecydowanie bardziej udomowione i piekłem je dużo wcześniej.
Piotr Kucharski
O autorze
Piotr Kucharski swoją pasję do gotowania odziedziczył po rodzicach i dziadkach. W 2010 roku wygrał konkurs kulinarny “Gotuj o wszystko”. Jest autorem wielu książek kulinarnych, m.in. “Chleb. Domowa Piekarnia”, “Na słodko. Domowa piekarnia”, “Miejski farmer”, pisze też artykuły dla czasopism o tematyce kulinarnej. Na co dzień pracuje i dzieli się swoją pasją w Studiu Kulinarnym Browar Mieszczański we Wrocławiu.