Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Miejski farmer
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Miejskim farmerem może być każdy z nas! Wystarczy kawałek ziemi, taras, balkon czy nawet parapet, do tego nieco chęci, zaangażowania i serca! Radość podczas zbierania własnych warzyw i owoców, ale i podczas gotowania z nich jest nie do opisania. Bo ogrodnictwo to nie tylko bezcelowe grzebanie w ziemi, ale prawdziwa pasja, sposób na relaks i spędzanie czasu z rodziną.
Piotr Kucharski, kucharz i piekarz znany z gotowania w Dzień Dobry TVN, rolnik z wykształcenia, ogrodnik z zamiłowania, krok po kroku przedstawia plan stawania się miejskim farmerem. Uczy kreatywnego gotowania, zgodnego z porami roku, pokazuje jak konserwować zbiory i ich nie marnować, zdradza swoje triki przydatne w uprawie roślin, ale przede wszystkim dzieli się z nami swoją ogrodniczą pasją i jej plonami w postaci smakowitych przepisów.
dorsz na duszonych młodych buraczkach zupa dyniowa z serowo-orzechowymi ciasteczkami skorzonera z marynowaną cebulą i oscypkiem polenta ze świeżej kukurydzy z krokiecikami z wędzonego dorsza lody selerowe z ciepłymi pieczonymi śliwkami i prażonym orzechem laskowym
Spróbuj jednego z 95 przepisów na sezonowe dania, przygotowane z własnych plonów!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Miejskim farmerem może być każdy z nas! Wystarczy kawałek ziemi, taras, balkon czy nawet parapet, do tego nieco chęci, zaangażowania i serca! Radość podczas zbierania własnych warzyw i owoców, ale i podczas gotowania z nich jest nie do opisania. Bo ogrodnictwo to nie tylko bezcelowe grzebanie w ziemi, ale prawdziwa pasja, sposób na relaks i spędzanie czasu z rodziną.
Piotr Kucharski, kucharz i piekarz znany z gotowania w Dzień Dobry TVN, rolnik z wykształcenia, ogrodnik z zamiłowania, krok po kroku przedstawia plan stawania się miejskim farmerem. Uczy kreatywnego gotowania, zgodnego z porami roku, pokazuje jak konserwować zbiory i ich nie marnować, zdradza swoje triki przydatne w uprawie roślin, ale przede wszystkim dzieli się z nami swoją ogrodniczą pasją i jej plonami w postaci smakowitych przepisów.
dorsz na duszonych młodych buraczkach zupa dyniowa z serowo-orzechowymi ciasteczkami skorzonera z marynowaną cebulą i oscypkiem polenta ze świeżej kukurydzy z krokiecikami z wędzonego dorsza lody selerowe z ciepłymi pieczonymi śliwkami i prażonym orzechem laskowym
Spróbuj jednego z 95 przepisów na sezonowe dania, przygotowane z własnych plonów!