Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Modne Ciasta z Blachy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pachnące, pełne smaku i ponadczasowe – to najlepsze określenia dla ciast z blachy, które zadowolą nawet najbardziej wymagających miłośników wypieków. W tej książce znajdziemy przepisy zarówno na klasyczne ciasta, jak i te bardziej nowoczesne. Wśród propozycji coś dla siebie znajdą wielbiciele słodyczy oraz ci, którzy poszukują nieco pikantniejszych przekąsek. Tradycyjni kucharze odnajdą tu przepisy na doskonałą szarlotkę, ciasta miodowe, korzenne i serniki. Ci, którzy preferują kulinarne eksperymenty, mogą spróbować przekładańca wiśniowego z kremem waniliowym lub ciasta z budyniem. Miłośnicy innowacji z pewnością docenią ostre wypieki z dodatkiem cebuli i kminku. Każdy przepis wzbogacony jest o kolorowe fotografie przedstawiające gotowe, pięknie udekorowane ciasta, co stanowi nie lada gratkę dla oczu. Ta publikacja będzie źródłem radości zarówno dla doświadczonych gospodyń domowych poszukujących nowych inspiracji, jak i dla nowych adeptów sztuki pieczenia, którzy znajdą tu omówienie podstawowych składników, akcesoriów i rodzajów ciast niezbędnych do stworzenia bardziej złożonych wypieków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pachnące, pełne smaku i ponadczasowe – to najlepsze określenia dla ciast z blachy, które zadowolą nawet najbardziej wymagających miłośników wypieków. W tej książce znajdziemy przepisy zarówno na klasyczne ciasta, jak i te bardziej nowoczesne. Wśród propozycji coś dla siebie znajdą wielbiciele słodyczy oraz ci, którzy poszukują nieco pikantniejszych przekąsek. Tradycyjni kucharze odnajdą tu przepisy na doskonałą szarlotkę, ciasta miodowe, korzenne i serniki. Ci, którzy preferują kulinarne eksperymenty, mogą spróbować przekładańca wiśniowego z kremem waniliowym lub ciasta z budyniem. Miłośnicy innowacji z pewnością docenią ostre wypieki z dodatkiem cebuli i kminku. Każdy przepis wzbogacony jest o kolorowe fotografie przedstawiające gotowe, pięknie udekorowane ciasta, co stanowi nie lada gratkę dla oczu. Ta publikacja będzie źródłem radości zarówno dla doświadczonych gospodyń domowych poszukujących nowych inspiracji, jak i dla nowych adeptów sztuki pieczenia, którzy znajdą tu omówienie podstawowych składników, akcesoriów i rodzajów ciast niezbędnych do stworzenia bardziej złożonych wypieków.
