InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli uwielbiasz „Jadłonomię”, pokochasz i „Minimalist Baker”! Wystarczy jeden garnek, mniej niż 10 składników i co najwyżej 30 minut, by ugotować coś pysznego! Znajdziesz tu przepis na burgery, curry, burrito, tiramisu i wiele innych! Będzie prosto, smacznie i… wegańsko! Książka znanej na całym świecie pary blogerów kulinarnych!
Kiedy w 2012 roku Dana Shultz założyła bloga "Minimalist Baker" nie przypuszczała nawet, że jej proste roślinne przepisy zachwycą ludzi na całym świecie. Wielkie serce, talent i przede wszystkim kulinarna pasja pokazały, że gotować można szybko, pysznie i... zdrowo!
Znajdziesz tu 101 prostych do przygotowania, smacznych i - co najważniejsze - minimalistycznych przepisów. Idealne na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknikowy wypad poza miasto, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad. Urzekną nie tylko wegan, ale i tych, którzy kochają jeść, a nie mają zbyt wiele czasu.
"Świetna książka, nowoczesne przepisy, a na dodatek autorzy z serca kulinarnej rzeczywistości, czyli Portland. Nie jedliście jeszcze wegańskiego popcornu ani hipisowskich płatków śniadaniowych? Dzięki «Minimalist Baker» nie tylko je zjecie, ale i zrobicie sami".
Monika Brzywczy, redaktor naczelna magazynu "Usta"
"To książka dla wszystkich, którzy kochają jeść aromatyczne dania, bez względu na dietę czy kulinarne przyzwyczajenia. Myślisz, że kuchnia roślinna ogranicza się do miski zielonej sałaty? Koniecznie chwyć po tę książkę - burczenie w brzuchu gwarantowane nawet u mięsożerców. Burrito, curry i burgery to potrawy, na widok których trudno nie zgłodnieć".
Dominika Wójciak, autorka książek "Warzywo" i "Ziarno"
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli uwielbiasz „Jadłonomię”, pokochasz i „Minimalist Baker”! Wystarczy jeden garnek, mniej niż 10 składników i co najwyżej 30 minut, by ugotować coś pysznego! Znajdziesz tu przepis na burgery, curry, burrito, tiramisu i wiele innych! Będzie prosto, smacznie i… wegańsko! Książka znanej na całym świecie pary blogerów kulinarnych!
Kiedy w 2012 roku Dana Shultz założyła bloga "Minimalist Baker" nie przypuszczała nawet, że jej proste roślinne przepisy zachwycą ludzi na całym świecie. Wielkie serce, talent i przede wszystkim kulinarna pasja pokazały, że gotować można szybko, pysznie i... zdrowo!
Znajdziesz tu 101 prostych do przygotowania, smacznych i - co najważniejsze - minimalistycznych przepisów. Idealne na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknikowy wypad poza miasto, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad. Urzekną nie tylko wegan, ale i tych, którzy kochają jeść, a nie mają zbyt wiele czasu.
"Świetna książka, nowoczesne przepisy, a na dodatek autorzy z serca kulinarnej rzeczywistości, czyli Portland. Nie jedliście jeszcze wegańskiego popcornu ani hipisowskich płatków śniadaniowych? Dzięki «Minimalist Baker» nie tylko je zjecie, ale i zrobicie sami".
Monika Brzywczy, redaktor naczelna magazynu "Usta"
"To książka dla wszystkich, którzy kochają jeść aromatyczne dania, bez względu na dietę czy kulinarne przyzwyczajenia. Myślisz, że kuchnia roślinna ogranicza się do miski zielonej sałaty? Koniecznie chwyć po tę książkę - burczenie w brzuchu gwarantowane nawet u mięsożerców. Burrito, curry i burgery to potrawy, na widok których trudno nie zgłodnieć".
Dominika Wójciak, autorka książek "Warzywo" i "Ziarno"