Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Minimalist baker. Prosto, smacznie, wegańsko
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli masz słabość do „Jadłonomii”, z pewnością zachwyci cię „Minimalist Baker”! Wystarczy zaledwie jeden garnek, mniej niż 10 składników i nie więcej niż 30 minut, aby wyczarować pyszne danie. W książce znajdziesz przepisy na burgery, curry, burrito, tiramisu i wiele innych! Wszystko to jest proste, smakowite i... wegańskie. Autorką książki jest Dana Shultz, znana blogerka kulinarna.
Gdy Dana w 2012 roku rozpoczęła prowadzenie bloga "Minimalist Baker", nie mogła przewidzieć, że jej nieskomplikowane przepisy roślinne zdobędą uznanie na całym świecie. Dzięki jej ogromnemu sercu, talentowi oraz pasji do gotowania, każdy może przygotować dania szybko, smacznie i zdrowo.
Książka zawiera 101 łatwych, smakowitych i minimalistycznych przepisów. Są one doskonałe na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknik poza miastem, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad. Urok tych dań uwiedzie nie tylko wegan, ale także miłośników jedzenia, którzy nie dysponują dużą ilością wolnego czasu.
Jak twierdzi Monika Brzywczy, redaktor naczelna magazynu „Usta”, książka oferuje nowoczesne przepisy pochodzące prosto z Portland, centrum kulinarnych innowacji. „Minimalist Baker” umożliwi ci spróbowanie samodzielnie zrobionego wegańskiego popcornu czy hipisowskich płatków śniadaniowych.
Według Dominiki Wójciak, autorki książek „Warzywo” i „Ziarno”, jest to pozycja dla wszystkich, którzy delektują się aromatycznymi potrawami, niezależnie od diety czy nawyków kulinarnych. Jeśli myślisz, że kuchnia roślinna to tylko sałatki, koniecznie sięgnij po tę książkę – gwarantuje ona burczenie w brzuchu, nawet u mięsożerców, dzięki takim daniom jak burrito, curry i burgery.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli masz słabość do „Jadłonomii”, z pewnością zachwyci cię „Minimalist Baker”! Wystarczy zaledwie jeden garnek, mniej niż 10 składników i nie więcej niż 30 minut, aby wyczarować pyszne danie. W książce znajdziesz przepisy na burgery, curry, burrito, tiramisu i wiele innych! Wszystko to jest proste, smakowite i... wegańskie. Autorką książki jest Dana Shultz, znana blogerka kulinarna.
Gdy Dana w 2012 roku rozpoczęła prowadzenie bloga "Minimalist Baker", nie mogła przewidzieć, że jej nieskomplikowane przepisy roślinne zdobędą uznanie na całym świecie. Dzięki jej ogromnemu sercu, talentowi oraz pasji do gotowania, każdy może przygotować dania szybko, smacznie i zdrowo.
Książka zawiera 101 łatwych, smakowitych i minimalistycznych przepisów. Są one doskonałe na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknik poza miastem, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad. Urok tych dań uwiedzie nie tylko wegan, ale także miłośników jedzenia, którzy nie dysponują dużą ilością wolnego czasu.
Jak twierdzi Monika Brzywczy, redaktor naczelna magazynu „Usta”, książka oferuje nowoczesne przepisy pochodzące prosto z Portland, centrum kulinarnych innowacji. „Minimalist Baker” umożliwi ci spróbowanie samodzielnie zrobionego wegańskiego popcornu czy hipisowskich płatków śniadaniowych.
Według Dominiki Wójciak, autorki książek „Warzywo” i „Ziarno”, jest to pozycja dla wszystkich, którzy delektują się aromatycznymi potrawami, niezależnie od diety czy nawyków kulinarnych. Jeśli myślisz, że kuchnia roślinna to tylko sałatki, koniecznie sięgnij po tę książkę – gwarantuje ona burczenie w brzuchu, nawet u mięsożerców, dzięki takim daniom jak burrito, curry i burgery.
