InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jesteś ciągle zmęczona?
Narzekasz na brak energii?
Łatwo się złościsz i odczuwasz niepokój?
A może nie możesz pozbyć się powracających migren?
Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedziałaś tak, przyczyna może tkwić w niewłaściwym odżywianiu.
Każdy z nas ma genetycznie zaprogramowaną skłonność do tolerancji niektórych grup jedzenia. Stąd biorą się trzy podstawowe typy metabolizmu: węglowodanowy, mieszany i białkowy.
Czy wiesz, który jest właściwy dla twojego ciała?
Agnieszka Pająk proponuje autorski program diety zgodnej z predyspozycjami metabolicznymi organizmu. Dzięki odpowiedniemu odżywianiu poprawisz wydajność i koncentrację, wzmocnisz odporność, zwiększysz poziom energii, a nawetzmienisz jakość swoich relacji z innymi ludźmi!
Metrykę dostajemy w prezencie urodzinowym, nad wiekiem biologicznym pracujemy całe życie.
Agnieszka Pająk diet coach, twórczyni popularnego portalu (bloga?) slowfoodlife.pl, propagatorka zdrowego stylu życia, pasjonatka wellness, członek SlowFood International.
_____________________________________________
Coraz częściej rozumiemy, że nasze ciało jest sejsmografem, który precyzyjnie reaguje na to, co zjadamy.W poszukiwaniu dobrej, zdrowej diety napotykamy całą masę różnorakich propozycji i łatwo się w tym gąszczu pogubić. Dlatego z przyjemnością polecamy książkę Agnieszki Pająk, która wręczy Państwu klucz do skomponowania własnej, osobistej najbardziej odpowiedniej diety opartej o metaboliczne IQ.
Barbara i Jerzy Stuhrowie
Książka Agnieszki Pająk zmienia sposób, w jaki powinniśmy patrzeć na żywność. Nie wszystko dla każdego.MetaboliczneIQ twój kod do zdrowia pokazuje, jak dobrać właściwy pokarm do swojego typu tak, aby czuć się doskonale fizycznie i psychicznie.
Dr Grażyna Pająk, biolog, endoekolog, wykładowca, legenda polskiej dietetyki
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jesteś ciągle zmęczona?
Narzekasz na brak energii?
Łatwo się złościsz i odczuwasz niepokój?
A może nie możesz pozbyć się powracających migren?
Jeśli na choć jedno pytanie odpowiedziałaś tak, przyczyna może tkwić w niewłaściwym odżywianiu.
Każdy z nas ma genetycznie zaprogramowaną skłonność do tolerancji niektórych grup jedzenia. Stąd biorą się trzy podstawowe typy metabolizmu: węglowodanowy, mieszany i białkowy.
Czy wiesz, który jest właściwy dla twojego ciała?
Agnieszka Pająk proponuje autorski program diety zgodnej z predyspozycjami metabolicznymi organizmu. Dzięki odpowiedniemu odżywianiu poprawisz wydajność i koncentrację, wzmocnisz odporność, zwiększysz poziom energii, a nawetzmienisz jakość swoich relacji z innymi ludźmi!
Metrykę dostajemy w prezencie urodzinowym, nad wiekiem biologicznym pracujemy całe życie.
Agnieszka Pająk diet coach, twórczyni popularnego portalu (bloga?) slowfoodlife.pl, propagatorka zdrowego stylu życia, pasjonatka wellness, członek SlowFood International.
_____________________________________________
Coraz częściej rozumiemy, że nasze ciało jest sejsmografem, który precyzyjnie reaguje na to, co zjadamy.W poszukiwaniu dobrej, zdrowej diety napotykamy całą masę różnorakich propozycji i łatwo się w tym gąszczu pogubić. Dlatego z przyjemnością polecamy książkę Agnieszki Pająk, która wręczy Państwu klucz do skomponowania własnej, osobistej najbardziej odpowiedniej diety opartej o metaboliczne IQ.
Barbara i Jerzy Stuhrowie
Książka Agnieszki Pająk zmienia sposób, w jaki powinniśmy patrzeć na żywność. Nie wszystko dla każdego.MetaboliczneIQ twój kod do zdrowia pokazuje, jak dobrać właściwy pokarm do swojego typu tak, aby czuć się doskonale fizycznie i psychicznie.
Dr Grażyna Pająk, biolog, endoekolog, wykładowca, legenda polskiej dietetyki