InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Lekarze alarmują, że dzisiejszy sposób odżywiania, czyli jedzenie ogromnej ilości oczyszczonych węglowodanów o wysokim indeksie glikemicznym, może mieć katastrofalny wpływ na zdrowie. Po takim posiłku stężenie cukru gwałtownie się podnosi, aby później równie gwałtownie opaść. Takie wahania mogą prowadzić do wzmożenia apetytu, spadku energii oraz powiększenia obwodu talii. Dalszymi konsekwencjami mogą być choroby serca, wylew czy cukrzyca. Książka opisuje 57 produktów spożywczych, które pomogą utrzymywać stężenie glukozy na stałym poziomie. Pokazuje też, że potrawy, dzięki dodaniu pewnych "magicznych" składników, takich jak ocet winny czy sok z cytryny, staną się znacznie zdrowsze. Znajdziesz tu 100 przepisów - propozycji posiłków, które pomogą wyregulować stężenie cukru. Podpowiada ona także, jak prostymi sposobami udoskonalić dotychczas przyrządzane potrawy. Opisuje też metody, których działanie da się wytłumaczyć w sposób całkowicie racjonalny, ale są one tak skuteczne, że wydaje się, że musiała tu zadziałać magia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Lekarze alarmują, że dzisiejszy sposób odżywiania, czyli jedzenie ogromnej ilości oczyszczonych węglowodanów o wysokim indeksie glikemicznym, może mieć katastrofalny wpływ na zdrowie. Po takim posiłku stężenie cukru gwałtownie się podnosi, aby później równie gwałtownie opaść. Takie wahania mogą prowadzić do wzmożenia apetytu, spadku energii oraz powiększenia obwodu talii. Dalszymi konsekwencjami mogą być choroby serca, wylew czy cukrzyca. Książka opisuje 57 produktów spożywczych, które pomogą utrzymywać stężenie glukozy na stałym poziomie. Pokazuje też, że potrawy, dzięki dodaniu pewnych "magicznych" składników, takich jak ocet winny czy sok z cytryny, staną się znacznie zdrowsze. Znajdziesz tu 100 przepisów - propozycji posiłków, które pomogą wyregulować stężenie cukru. Podpowiada ona także, jak prostymi sposobami udoskonalić dotychczas przyrządzane potrawy. Opisuje też metody, których działanie da się wytłumaczyć w sposób całkowicie racjonalny, ale są one tak skuteczne, że wydaje się, że musiała tu zadziałać magia.