InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"365 obiadów" to jeden z pierwszych kulinarnych bestsellerów na polskim rynku. Książka Ćwierczakiewiczowej zawiera kilkaset przepisów na każdą kieszeń!
Oto książka, która, choć pod nieco innym tytułem, przez dziesiątki lat gościła na półkach polskich domów. "365 obiadów za pięć złotych" Lucyny Ćwierczakiewiczowej było bodaj pierwszym polskim bestsellerem o tematyce kulinarnej. Obecnie przedstawiamy naszym czytelnikom wznowienie tej kultowej pozycji pod tytułem "365 obiadów", gdyż przy obecnych cenach gwarancji, że wszystkie kosztować będą jedynie pięć złotych po prostu dać nie można.
Mimo że autorka opisuje proponowane przez siebie potrawy jako niezwykle wykwintne, często okazują się one zaskakująco łatwe w przygotowaniu. Są to dania smaczne i mocno zakorzenione w rodzimej tradycji kulinarnej. Książka niniejsza to wspaniała propozycja dla wszystkich, dla których gotowanie stanowi pasję i przyjemność!
Lucynę Ćwierczakiewiczową śmiało można nazwać mianem pierwszej kulinarnej celebrytki w Polsce. Jej poradniki gościły na półkach niemal wszystkich mieszczańskich domów, a dla pań żyjących pod koniec XIX wieku była ona istnym wzorem idealnej gospodyni domowej.
Książka niniejsza okazała się jednym z największych sukcesów wydawniczych autorki. Ukazała się po raz pierwszy w roku 1860 i doczekała się licznych wznowień. Obecne wydanie ukazało się nakładem wydawnictwa Dragon. Posiada piękną, twardą oprawę, co sprawia, że może być ozdobą każdej półki!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"365 obiadów" to jeden z pierwszych kulinarnych bestsellerów na polskim rynku. Książka Ćwierczakiewiczowej zawiera kilkaset przepisów na każdą kieszeń!
Oto książka, która, choć pod nieco innym tytułem, przez dziesiątki lat gościła na półkach polskich domów. "365 obiadów za pięć złotych" Lucyny Ćwierczakiewiczowej było bodaj pierwszym polskim bestsellerem o tematyce kulinarnej. Obecnie przedstawiamy naszym czytelnikom wznowienie tej kultowej pozycji pod tytułem "365 obiadów", gdyż przy obecnych cenach gwarancji, że wszystkie kosztować będą jedynie pięć złotych po prostu dać nie można.
Mimo że autorka opisuje proponowane przez siebie potrawy jako niezwykle wykwintne, często okazują się one zaskakująco łatwe w przygotowaniu. Są to dania smaczne i mocno zakorzenione w rodzimej tradycji kulinarnej. Książka niniejsza to wspaniała propozycja dla wszystkich, dla których gotowanie stanowi pasję i przyjemność!
Lucynę Ćwierczakiewiczową śmiało można nazwać mianem pierwszej kulinarnej celebrytki w Polsce. Jej poradniki gościły na półkach niemal wszystkich mieszczańskich domów, a dla pań żyjących pod koniec XIX wieku była ona istnym wzorem idealnej gospodyni domowej.
Książka niniejsza okazała się jednym z największych sukcesów wydawniczych autorki. Ukazała się po raz pierwszy w roku 1860 i doczekała się licznych wznowień. Obecne wydanie ukazało się nakładem wydawnictwa Dragon. Posiada piękną, twardą oprawę, co sprawia, że może być ozdobą każdej półki!