Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Leki z ogrodu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dr. Jadwiga Górnicka, w swojej książce, przedstawia lecznicze właściwości codziennie spotykanych produktów, dostępnych w sklepach, naszych kuchniach czy ogródkach. Autorka ujawnia niezwykłe tajemnice warzyw, owoców, przypraw i ziół, które są nam dobrze znane. Wyjaśnia metody dawkowania i stosowania preparatów ziołowych oraz informuje o przeciwwskazaniach związanych z ich używaniem. Dodatkowo, Górnicka udziela porad dotyczących zbierania, suszenia i przechowywania ziół.
W książce odnajdziemy również informacje na temat:
- rozważnego wykorzystywania ziół w codziennym życiu
- zastosowania naparów, odwarów, maceratów oraz wskazówek, kiedy warto je stosować
- sposobów używania przypraw, aby maksymalnie cieszyć się ich korzyściami zdrowotnymi
- optymalnych metod zachowania wartości odżywczych warzyw i owoców.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dr. Jadwiga Górnicka, w swojej książce, przedstawia lecznicze właściwości codziennie spotykanych produktów, dostępnych w sklepach, naszych kuchniach czy ogródkach. Autorka ujawnia niezwykłe tajemnice warzyw, owoców, przypraw i ziół, które są nam dobrze znane. Wyjaśnia metody dawkowania i stosowania preparatów ziołowych oraz informuje o przeciwwskazaniach związanych z ich używaniem. Dodatkowo, Górnicka udziela porad dotyczących zbierania, suszenia i przechowywania ziół.
W książce odnajdziemy również informacje na temat:
- rozważnego wykorzystywania ziół w codziennym życiu
- zastosowania naparów, odwarów, maceratów oraz wskazówek, kiedy warto je stosować
- sposobów używania przypraw, aby maksymalnie cieszyć się ich korzyściami zdrowotnymi
- optymalnych metod zachowania wartości odżywczych warzyw i owoców.
