Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska dla początkujących
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka jest idealnym towarzyszem dla osób odkrywających tajniki kulinarne. Stanowi kompendium wiedzy dla początkujących kucharzy, którzy z jej pomocą szybko nabiorą pewności siebie w kuchni. Obawy związane z gotowaniem ustąpią miejsca radości tworzenia smacznych potraw. Wygodnie zebrane informacje obejmują zarówno praktyczne wskazówki, jak i inspirujące pomysły oraz sekrety kulinarne. Znajdziesz tu podstawowe przepisy, a także szczegółowy wgląd w produkty spożywcze i ich wartości odżywcze. Książka podkreśla znaczenie zrównoważonego żywienia i proponuje zdrowe, a zarazem apetyczne menu dla całej rodziny. Obejmuje techniki kulinarne oraz sposoby serwowania dań, złożone czynności podzielone na proste kroki, co sprawia, że nawet najbardziej skomplikowane potrawy stają się łatwe do wykonania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka jest idealnym towarzyszem dla osób odkrywających tajniki kulinarne. Stanowi kompendium wiedzy dla początkujących kucharzy, którzy z jej pomocą szybko nabiorą pewności siebie w kuchni. Obawy związane z gotowaniem ustąpią miejsca radości tworzenia smacznych potraw. Wygodnie zebrane informacje obejmują zarówno praktyczne wskazówki, jak i inspirujące pomysły oraz sekrety kulinarne. Znajdziesz tu podstawowe przepisy, a także szczegółowy wgląd w produkty spożywcze i ich wartości odżywcze. Książka podkreśla znaczenie zrównoważonego żywienia i proponuje zdrowe, a zarazem apetyczne menu dla całej rodziny. Obejmuje techniki kulinarne oraz sposoby serwowania dań, złożone czynności podzielone na proste kroki, co sprawia, że nawet najbardziej skomplikowane potrawy stają się łatwe do wykonania.
