Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jeść, by żyć zdrowo!
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka, która przez wiele miesięcy figurowała na liście bestsellerów The New York Times, przedstawia klucz do utrzymania dobrego zdrowia i właściwej wagi poprzez spożywanie produktów o wysokiej wartości odżywczej w stosunku do ich kaloryczności. Niestety, wielu lekarzy i dietetyków ciągle nie korzysta z najnowszych badań dotyczących skali ANDI, która ocenia całkowitą wartość odżywczą pokarmów, uwzględniając zawartość takich substancji jak wapń, beta-karoten, luteina, błonnik, kwas foliowy, żelazo, magnez, witaminy z grupy B, witamina C, E, cynk i inne. Skala ta również pokazuje, ile antyoksydantów znajduje się w jedzeniu oraz jego zdolność do neutralizacji wolnych rodników.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak skutecznie zredukować nadmiar kilogramów, pozbyć się przewlekłych problemów zdrowotnych, poprawić jakość snu, polepszyć samopoczucie fizyczne i psychiczne, a także zyskać więcej energii. Uzyskasz odpowiedzi na pytania o zdrowotność mleka i produktów mlecznych oraz o to, jak rzeczywiście wpływają na osteoporozę. Książka krytycznie podchodzi również do klasycznej piramidy żywieniowej, nazywając ją zgubną dla naszego zdrowia.
Poznasz także niepokojące aspekty dotyczące niektórych pokarmów, takie jak "parszywa dwunastka" - lista najgroźniejszych produktów wśród uważanych za zdrowe, filozofię "niedożywionych grubasów" oraz mroczne strony białek zwierzęcych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
jak nowa
18.06 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
Książka, która przez wiele miesięcy figurowała na liście bestsellerów The New York Times, przedstawia klucz do utrzymania dobrego zdrowia i właściwej wagi poprzez spożywanie produktów o wysokiej wartości odżywczej w stosunku do ich kaloryczności. Niestety, wielu lekarzy i dietetyków ciągle nie korzysta z najnowszych badań dotyczących skali ANDI, która ocenia całkowitą wartość odżywczą pokarmów, uwzględniając zawartość takich substancji jak wapń, beta-karoten, luteina, błonnik, kwas foliowy, żelazo, magnez, witaminy z grupy B, witamina C, E, cynk i inne. Skala ta również pokazuje, ile antyoksydantów znajduje się w jedzeniu oraz jego zdolność do neutralizacji wolnych rodników.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak skutecznie zredukować nadmiar kilogramów, pozbyć się przewlekłych problemów zdrowotnych, poprawić jakość snu, polepszyć samopoczucie fizyczne i psychiczne, a także zyskać więcej energii. Uzyskasz odpowiedzi na pytania o zdrowotność mleka i produktów mlecznych oraz o to, jak rzeczywiście wpływają na osteoporozę. Książka krytycznie podchodzi również do klasycznej piramidy żywieniowej, nazywając ją zgubną dla naszego zdrowia.
Poznasz także niepokojące aspekty dotyczące niektórych pokarmów, takie jak "parszywa dwunastka" - lista najgroźniejszych produktów wśród uważanych za zdrowe, filozofię "niedożywionych grubasów" oraz mroczne strony białek zwierzęcych.