Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jeść by żyć zdrowo
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Aby utrzymać dobre zdrowie i właściwą masę ciała, warto sięgać po produkty, których wartość odżywcza znacznie przewyższa zawartość kalorii. Niestety wielu specjalistów, takich jak lekarze i dietetycy, nie jest zaznajomionych z najnowszymi badaniami w tej dziedzinie i nie korzysta z praktycznej skali ANDI. Skala ta ocenia ogólną wartość odżywczą pokarmów, uwzględniając kluczowe dla zdrowia i życia składniki, takie jak wapń, karotenoidy (m.in. beta-karoten, alfa-karoten, luteina, zeaksantyna, likopen), błonnik, kwas foliowy, glukozynolaty, żelazo, magnez, niacyna, selen oraz witaminy takie jak B1, B2, B6, B12, C i E, a także cynk i inne istotne składniki. Dodatkowo skala pokazuje, ile antyoksydantów obecnych jest w danym produkcie i jego zdolność do neutralizowania wolnych rodników.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Aby utrzymać dobre zdrowie i właściwą masę ciała, warto sięgać po produkty, których wartość odżywcza znacznie przewyższa zawartość kalorii. Niestety wielu specjalistów, takich jak lekarze i dietetycy, nie jest zaznajomionych z najnowszymi badaniami w tej dziedzinie i nie korzysta z praktycznej skali ANDI. Skala ta ocenia ogólną wartość odżywczą pokarmów, uwzględniając kluczowe dla zdrowia i życia składniki, takie jak wapń, karotenoidy (m.in. beta-karoten, alfa-karoten, luteina, zeaksantyna, likopen), błonnik, kwas foliowy, glukozynolaty, żelazo, magnez, niacyna, selen oraz witaminy takie jak B1, B2, B6, B12, C i E, a także cynk i inne istotne składniki. Dodatkowo skala pokazuje, ile antyoksydantów obecnych jest w danym produkcie i jego zdolność do neutralizowania wolnych rodników.
