Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jajka
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ponad 40 prostych, nowoczesnych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.
Porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj, instrukcje gotowania krok po kroku.
Przepisy na:
- puszyste omlety
- jajka faszerowane i zapiekane
- tradycyjne jajecznice na bekonie
- kremowe quiche
Jaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ponad 40 prostych, nowoczesnych przepisów na dania z wykorzystaniem jaj.
Porady dotyczące kupowania i przechowywania jaj, instrukcje gotowania krok po kroku.
Przepisy na:
- puszyste omlety
- jajka faszerowane i zapiekane
- tradycyjne jajecznice na bekonie
- kremowe quiche
Jaja są nie tylko jednym z najbardziej lubianych i wszechstronnych składników kuchennych, ale także zawierają idealnie wyważone proporcje białka, witamin i minerałów, przez co są niezwykle zdrowe.