Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Free gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka "Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru" to prawdziwe kompendium wiedzy dla wszystkich, którzy muszą unikać pewnych składników w diecie lub poszukują nowych kulinarnych doznań. Zawiera ponad 70 różnorodnych przepisów, które pomogą w przygotowaniu pysznych i zdrowych śniadań, przekąsek, obiadów oraz deserów. Każda receptura jest starannie opracowana tak, aby łatwo można było przyrządzić potrawy pozbawione glutenu, mleka, jajek czy cukru. Co więcej, w książce znajdziemy praktyczne porady dotyczące zamienników typowych składników, co ułatwi codzienne gotowanie. Dzięki tej książce, przygotowywanie posiłków "free" staje się nie tylko proste, ale przede wszystkim niezwykle smaczne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka "Free Gotowanie bez glutenu, mleka, jajek, cukru" to prawdziwe kompendium wiedzy dla wszystkich, którzy muszą unikać pewnych składników w diecie lub poszukują nowych kulinarnych doznań. Zawiera ponad 70 różnorodnych przepisów, które pomogą w przygotowaniu pysznych i zdrowych śniadań, przekąsek, obiadów oraz deserów. Każda receptura jest starannie opracowana tak, aby łatwo można było przyrządzić potrawy pozbawione glutenu, mleka, jajek czy cukru. Co więcej, w książce znajdziemy praktyczne porady dotyczące zamienników typowych składników, co ułatwi codzienne gotowanie. Dzięki tej książce, przygotowywanie posiłków "free" staje się nie tylko proste, ale przede wszystkim niezwykle smaczne.
