Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Fotografia kulinarna. Od zdjęcia do arcydzieła
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W dzisiejszych czasach niemal każdy z nas uwielbia uwieczniać potrawy na zdjęciach. Niezależnie od tego, czy chcemy uchwycić piękno białego marcepanowego tortu, prowadzimy bloga o tematyce kulinarnej, czy po prostu dzielimy się zdjęciem potrawy na Facebooku, pragniemy, aby fotografia oddawała smak i charakter dania. Często staramy się również dodać zdjęciu osobisty, unikalny styl, który przyciągnie uwagę oglądającego. Mówiąc krótko, fotografia żywności ma wyglądać apetycznie i wzbudzać w widzu chęć jej spróbowania!
Ta książka to drugie, zaktualizowane wydanie znanego poradnika, który skupia się na tworzeniu zachwycających zdjęć kulinarnych. Autorka w interesujący i przystępny sposób omawia kluczowe zasady fotografii, zdradza sekrety stylizacji i ozdabiania potraw, a także wyjaśnia, jak poprawiać zdjęcia w programie Adobe Lightroom. Istotną część książki stanowi tematka publikacji własnych prac, tworzenia profesjonalnego portfolio oraz budowania reputacji jako kreatywnego fotografa pięknych potraw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W dzisiejszych czasach niemal każdy z nas uwielbia uwieczniać potrawy na zdjęciach. Niezależnie od tego, czy chcemy uchwycić piękno białego marcepanowego tortu, prowadzimy bloga o tematyce kulinarnej, czy po prostu dzielimy się zdjęciem potrawy na Facebooku, pragniemy, aby fotografia oddawała smak i charakter dania. Często staramy się również dodać zdjęciu osobisty, unikalny styl, który przyciągnie uwagę oglądającego. Mówiąc krótko, fotografia żywności ma wyglądać apetycznie i wzbudzać w widzu chęć jej spróbowania!
Ta książka to drugie, zaktualizowane wydanie znanego poradnika, który skupia się na tworzeniu zachwycających zdjęć kulinarnych. Autorka w interesujący i przystępny sposób omawia kluczowe zasady fotografii, zdradza sekrety stylizacji i ozdabiania potraw, a także wyjaśnia, jak poprawiać zdjęcia w programie Adobe Lightroom. Istotną część książki stanowi tematka publikacji własnych prac, tworzenia profesjonalnego portfolio oraz budowania reputacji jako kreatywnego fotografa pięknych potraw.
