Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dania zawijane
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka ta oferuje bogactwo ponad stu pomysłów na przygotowanie wyjątkowych dań pochodzących z różnych światowych kuchni, w tym arabskiej, amerykańskiej czy azjatyckiej. Znajdziesz tutaj przepisy na takie klasyki jak zrazy zawijane, chrupiące roladki wiosenne oraz popularne wrapy. Kluczowym elementem jest tutaj różnorodność smaków, co osiąga się poprzez interesujące nadzienia i apetyczne otoczki. Zawarte tu przepisy obejmują różnorodne formy roladek: od cannelloni i sushi, po strucle i croissanty. Oprócz tego, książka oferuje wiele praktycznych wskazówek dotyczących technik zawijania rolad, roladek, zrazów oraz naleśników. Dopełnieniem całości są przepisy na różnorodne sosy, dipy, napoje, jak również sugestie odnośnie organizacji zarówno kameralnych, jak i dużych przyjęć.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
21.75 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
17.10 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
Książka ta oferuje bogactwo ponad stu pomysłów na przygotowanie wyjątkowych dań pochodzących z różnych światowych kuchni, w tym arabskiej, amerykańskiej czy azjatyckiej. Znajdziesz tutaj przepisy na takie klasyki jak zrazy zawijane, chrupiące roladki wiosenne oraz popularne wrapy. Kluczowym elementem jest tutaj różnorodność smaków, co osiąga się poprzez interesujące nadzienia i apetyczne otoczki. Zawarte tu przepisy obejmują różnorodne formy roladek: od cannelloni i sushi, po strucle i croissanty. Oprócz tego, książka oferuje wiele praktycznych wskazówek dotyczących technik zawijania rolad, roladek, zrazów oraz naleśników. Dopełnieniem całości są przepisy na różnorodne sosy, dipy, napoje, jak również sugestie odnośnie organizacji zarówno kameralnych, jak i dużych przyjęć.