InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kiedy słyszymy słowo „czekolada”, większość z nas w pierwszej chwili myśli o klasycznej tabliczce. Dopiero po chwili uświadamiamy sobie, że za tym pysznym słowem kryje się znacznie więcej - latem przyjemność z orzeźwiających lodów straciatella, zimą radość z filiżanki gorącej czekolady. Wracają do nas wspomnienia rozpływających się w ustach pralinek, ciast i musów. Czekolada w wielu postaciach towarzyszy nam bowiem niemal od zawsze, przy rożnych okazjach. Niekiedy daje pocieszenie w chwilach smutku, innym razem podkreśla wyjątkowość chwil szczęścia… W tej książce znajdziesz wspaniałe przepisy z czekoladą w roli głównej oraz dowiesz się wszystkiego o jej pochodzeniu, sposobach przygotowywania i szczególnych mocach…
Buchmann 2016, ISBN: 978-83-7881-973-8, 210x210, 128 s., oprawa twarda
Czekolada Marta Dobrowolska-Kierył
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kiedy słyszymy słowo „czekolada”, większość z nas w pierwszej chwili myśli o klasycznej tabliczce. Dopiero po chwili uświadamiamy sobie, że za tym pysznym słowem kryje się znacznie więcej - latem przyjemność z orzeźwiających lodów straciatella, zimą radość z filiżanki gorącej czekolady. Wracają do nas wspomnienia rozpływających się w ustach pralinek, ciast i musów. Czekolada w wielu postaciach towarzyszy nam bowiem niemal od zawsze, przy rożnych okazjach. Niekiedy daje pocieszenie w chwilach smutku, innym razem podkreśla wyjątkowość chwil szczęścia… W tej książce znajdziesz wspaniałe przepisy z czekoladą w roli głównej oraz dowiesz się wszystkiego o jej pochodzeniu, sposobach przygotowywania i szczególnych mocach…
Buchmann 2016, ISBN: 978-83-7881-973-8, 210x210, 128 s., oprawa twarda
Czekolada Marta Dobrowolska-Kierył