Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Upieczenie dobrego chleba jest prawdziwą sztuką, której każdy powinien spróbować. Jeffrey Hamelman w swojej książce pt. "Chleb" zdradza wszystkie tajniki, dzięki którym każdy z nas będzie mógł sam upiec wyśmienity chleb w domowym zaciszu.
Występujący w wielu rodzajach i pod różnymi postaciami wypiek jest elementarnym źródłem pożywienia człowieka od wielu tysięcy lat. Jednak czy próbowałeś upiec go kiedyś samemu? Smak świeżego, puszystego, dobrze wypieczonego chleba oraz piękny zapach unoszący się w domu są warte naszych starań. Nie ma nic lepszego niż domowe pieczywo, przywodzące na myśl wspomnienia z dzieciństwa, kiedy to nasze babcie lub mamy piekły pyszne, duże, pachnące chleby.
"Chleb" jest wybitną, znaną na całym świecie książką kucharską. Nie bez powodu już od kilkunastu nazywana jest "biblią chleba". Zawiera ona 140 przepisów na pyszne, domowe pieczywo. Znajdziesz tu różnorodne przepisy - od tradycyjnego chleba wiejskiego, poprzez przeróżne rodzaje wypieków pełnoziarnistych, jaki i pszennych, a na bagietkach, bułeczkach i włoskim pieczywie drożdżowym kończąc.
Autor krok po kroku prezentuje całą gamę technik piekarskich, dzięki którym staniesz się prawdziwym mistrzem w tej dziedzinie. Nie pozostaną Ci obce żadne etapy tworzenia chleba. Dowiesz się jak zrobić zakwas, wyrabiać ciasto oraz udekorować gotowy bochenek. Nie czekaj! Zaskocz swoją rodzinę i zaserwuj im na śniadanie swoje własne, cieplutkie i chrupiące wyroby piekarnicze.
A jeśli ktoś z Twojej rodziny również będzie chciał zgłębić temat przemysłu piekarniczego, sięgnij po książkę tego samego autora zatytułowaną "Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki". Wymieńcie się informacjami na temat pieczenia i wspólnie, razem z Jeffreyem Hamelmanem nauczcie się wykonywać ten znany od lat wyrób.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Upieczenie dobrego chleba jest prawdziwą sztuką, której każdy powinien spróbować. Jeffrey Hamelman w swojej książce pt. "Chleb" zdradza wszystkie tajniki, dzięki którym każdy z nas będzie mógł sam upiec wyśmienity chleb w domowym zaciszu.
Występujący w wielu rodzajach i pod różnymi postaciami wypiek jest elementarnym źródłem pożywienia człowieka od wielu tysięcy lat. Jednak czy próbowałeś upiec go kiedyś samemu? Smak świeżego, puszystego, dobrze wypieczonego chleba oraz piękny zapach unoszący się w domu są warte naszych starań. Nie ma nic lepszego niż domowe pieczywo, przywodzące na myśl wspomnienia z dzieciństwa, kiedy to nasze babcie lub mamy piekły pyszne, duże, pachnące chleby.
"Chleb" jest wybitną, znaną na całym świecie książką kucharską. Nie bez powodu już od kilkunastu nazywana jest "biblią chleba". Zawiera ona 140 przepisów na pyszne, domowe pieczywo. Znajdziesz tu różnorodne przepisy - od tradycyjnego chleba wiejskiego, poprzez przeróżne rodzaje wypieków pełnoziarnistych, jaki i pszennych, a na bagietkach, bułeczkach i włoskim pieczywie drożdżowym kończąc.
Autor krok po kroku prezentuje całą gamę technik piekarskich, dzięki którym staniesz się prawdziwym mistrzem w tej dziedzinie. Nie pozostaną Ci obce żadne etapy tworzenia chleba. Dowiesz się jak zrobić zakwas, wyrabiać ciasto oraz udekorować gotowy bochenek. Nie czekaj! Zaskocz swoją rodzinę i zaserwuj im na śniadanie swoje własne, cieplutkie i chrupiące wyroby piekarnicze.
A jeśli ktoś z Twojej rodziny również będzie chciał zgłębić temat przemysłu piekarniczego, sięgnij po książkę tego samego autora zatytułowaną "Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki". Wymieńcie się informacjami na temat pieczenia i wspólnie, razem z Jeffreyem Hamelmanem nauczcie się wykonywać ten znany od lat wyrób.