Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przygotowanie dobrego chleba to prawdziwe wyzwanie, którego warto się podjąć. Jeffrey Hamelman w swojej książce "Chleb" odsłania wszystkie sekrety pozwalające na samodzielne pieczenie chleba w domowych warunkach.
Chleb, znany od tysięcy lat w różnych formach i odmianach, stanowi podstawowy element ludzkiej diety. Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak smakuje własnoręcznie wypieczony bochenek? Świeżość, puszystość oraz zapach pieczonego chleba unoszący się w domu warte są każdej chwili włożonego wysiłku. Domowe pieczywo przywodzi na myśl nostalgiczne wspomnienia z dzieciństwa, gdy nasi bliscy wypiekali aromatyczne bochny.
Książka "Chleb" jest uznawana na całym świecie za wybitne dzieło w dziedzinie kulinarnej. Od dawna określana mianem "biblii chleba", oferuje 140 przepisów na smaczne domowe pieczywo. Znajdziesz tu szeroką gamę receptur, od klasycznego chleba wiejskiego, przez wypieki pełnoziarniste i pszenne, po bagietki, bułki oraz włoskie pieczywo drożdżowe.
Hamelman dokładnie opisuje techniki piekarskie, które pomogą Ci stać się ekspertem w tej sztuce. Krok po kroku przejdziesz przez procesy od przygotowania zakwasu, wyrabiania ciasta, po dekorację upieczonego chleba. Nie zwlekaj! Zaskocz swoich bliskich, serwując im na śniadanie świeżo wypieczone, chrupiące pieczywo.
Jeśli ktoś z Twojej rodziny również jest zainteresowany piekarstwem, polecamy książkę Hamelmana "Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki". Podzielcie się doświadczeniami i razem z Jeffreyem Hamelmanem zgłębijcie tajniki tego uniwersalnego wypieku.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Przygotowanie dobrego chleba to prawdziwe wyzwanie, którego warto się podjąć. Jeffrey Hamelman w swojej książce "Chleb" odsłania wszystkie sekrety pozwalające na samodzielne pieczenie chleba w domowych warunkach.
Chleb, znany od tysięcy lat w różnych formach i odmianach, stanowi podstawowy element ludzkiej diety. Czy zastanawiałeś się kiedyś, jak smakuje własnoręcznie wypieczony bochenek? Świeżość, puszystość oraz zapach pieczonego chleba unoszący się w domu warte są każdej chwili włożonego wysiłku. Domowe pieczywo przywodzi na myśl nostalgiczne wspomnienia z dzieciństwa, gdy nasi bliscy wypiekali aromatyczne bochny.
Książka "Chleb" jest uznawana na całym świecie za wybitne dzieło w dziedzinie kulinarnej. Od dawna określana mianem "biblii chleba", oferuje 140 przepisów na smaczne domowe pieczywo. Znajdziesz tu szeroką gamę receptur, od klasycznego chleba wiejskiego, przez wypieki pełnoziarniste i pszenne, po bagietki, bułki oraz włoskie pieczywo drożdżowe.
Hamelman dokładnie opisuje techniki piekarskie, które pomogą Ci stać się ekspertem w tej sztuce. Krok po kroku przejdziesz przez procesy od przygotowania zakwasu, wyrabiania ciasta, po dekorację upieczonego chleba. Nie zwlekaj! Zaskocz swoich bliskich, serwując im na śniadanie świeżo wypieczone, chrupiące pieczywo.
Jeśli ktoś z Twojej rodziny również jest zainteresowany piekarstwem, polecamy książkę Hamelmana "Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki". Podzielcie się doświadczeniami i razem z Jeffreyem Hamelmanem zgłębijcie tajniki tego uniwersalnego wypieku.
