Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chef. Historia Michela Morana
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Michel Moran, francuski szef kuchni o hiszpańskich korzeniach, to jedna z najbardziej fascynujących osobowości współczesnego kulinarnego świata w Polsce. Razem z żoną Haliną od wielu lat prowadzi w samym sercu Warszawy renomowaną restaurację Bistro de Paris. Jego ekscentryczna natura i zawsze promienny uśmiech czynią go niezapomnianym jurorem w popularnych programach kulinarnych emitowanych przez stację TVN.
W swojej rozmowie z dziennikarzem Pawłem Lorochem, Michel po raz pierwszy tak otwarcie dzieli się swoimi wspomnieniami oraz osobistymi refleksjami na temat kariery. Opowiada o wpływowych momentach i osobach, które ukształtowały jego zawodowe życie, a także wyraża swoje zdanie na temat polskiej kuchni. Zastanawia się nad tym, czy każdy może zostać kucharzem i jakie kroki trzeba podjąć, aby osiągnąć poziom mistrza kuchni. Podkreśla także znaczenie miłości i rodziny w codziennym życiu. Dzięki tej książce czytelnicy mogą poznać nie tylko drogę zawodową Michela, ale także jego życiowe wartości i pasje.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Michel Moran, francuski szef kuchni o hiszpańskich korzeniach, to jedna z najbardziej fascynujących osobowości współczesnego kulinarnego świata w Polsce. Razem z żoną Haliną od wielu lat prowadzi w samym sercu Warszawy renomowaną restaurację Bistro de Paris. Jego ekscentryczna natura i zawsze promienny uśmiech czynią go niezapomnianym jurorem w popularnych programach kulinarnych emitowanych przez stację TVN.
W swojej rozmowie z dziennikarzem Pawłem Lorochem, Michel po raz pierwszy tak otwarcie dzieli się swoimi wspomnieniami oraz osobistymi refleksjami na temat kariery. Opowiada o wpływowych momentach i osobach, które ukształtowały jego zawodowe życie, a także wyraża swoje zdanie na temat polskiej kuchni. Zastanawia się nad tym, czy każdy może zostać kucharzem i jakie kroki trzeba podjąć, aby osiągnąć poziom mistrza kuchni. Podkreśla także znaczenie miłości i rodziny w codziennym życiu. Dzięki tej książce czytelnicy mogą poznać nie tylko drogę zawodową Michela, ale także jego życiowe wartości i pasje.
