Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Bez zbóż, bez bólu. Jak dzięki diecie uwolnić się od bólu
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dr Peter Osborne, autorytet w sprawach wrażliwości na gluten i alergii pokarmowych, stwierdził, że zboża, nawet uważane dotąd za bezpieczne, takie jak kukurydza i ryż, mogą siać spustoszenie w organizmie, wywołując stany zapalne i niedobory witamin oraz minerałów, a także powodując reakcje autoimmunologiczne. Książka Bez zbóż, bez bólu oferuje narzędzia potrzebne do wyeliminowania z diety wszystkich zbóż oraz innych czynników zapalnych. Korzystając z tego łatwego do wprowadzenia planu żywieniowego można w ciągu piętnastu dni osiągnąć znaczącą poprawę zdrowia i wejść na drogę do całkowitego pozbycia się bólu w ciągu zaledwie miesiąca.
Książka zawiera jasne omówienie naukowych podstaw programu, plany posiłków na poszczególne dni, ułatwiające przejście na bezglutenową dietę i dziesiątki przepisów na pyszne bezzbożowe potrawy. Przekonajcie się, dlaczego tysiące pacjentów uważają, że dzięki dr. Osborne'owi i jego diecie odzyskali życie bez bólu.
Jeżeli coś was obecnie boli, proszę, przeczytajcie tę książkę może ocalić wam życie. ()To dzieło dostarczy wam informacji, których potrzebujecie, żeby uwolnić się od bólu bez stosowania uzależniających leków!
DR IZABELLA WENTZ
Książka dr. Osborne'a zmienia sposób, w jaki powinniśmy patrzeć nie tylko na gluten, ale na wszystkie zboża oraz ich wpływ na choroby autoimmunologiczne i stany zapalne.
DR SARA GOTTFRIED
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dr Peter Osborne, autorytet w sprawach wrażliwości na gluten i alergii pokarmowych, stwierdził, że zboża, nawet uważane dotąd za bezpieczne, takie jak kukurydza i ryż, mogą siać spustoszenie w organizmie, wywołując stany zapalne i niedobory witamin oraz minerałów, a także powodując reakcje autoimmunologiczne. Książka Bez zbóż, bez bólu oferuje narzędzia potrzebne do wyeliminowania z diety wszystkich zbóż oraz innych czynników zapalnych. Korzystając z tego łatwego do wprowadzenia planu żywieniowego można w ciągu piętnastu dni osiągnąć znaczącą poprawę zdrowia i wejść na drogę do całkowitego pozbycia się bólu w ciągu zaledwie miesiąca.
Książka zawiera jasne omówienie naukowych podstaw programu, plany posiłków na poszczególne dni, ułatwiające przejście na bezglutenową dietę i dziesiątki przepisów na pyszne bezzbożowe potrawy. Przekonajcie się, dlaczego tysiące pacjentów uważają, że dzięki dr. Osborne'owi i jego diecie odzyskali życie bez bólu.
Jeżeli coś was obecnie boli, proszę, przeczytajcie tę książkę może ocalić wam życie. ()To dzieło dostarczy wam informacji, których potrzebujecie, żeby uwolnić się od bólu bez stosowania uzależniających leków!
DR IZABELLA WENTZ
Książka dr. Osborne'a zmienia sposób, w jaki powinniśmy patrzeć nie tylko na gluten, ale na wszystkie zboża oraz ich wpływ na choroby autoimmunologiczne i stany zapalne.
DR SARA GOTTFRIED