InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Rarytas dla łasuchów: pierwsza książka artystki znanej z wyrafinowanych rysunkowych przepisów i pysznych domowych wypieków.
Od tarty agrestowej do ciasta z zielonej herbaty, czyli ABC sztuki cukierniczej.
Alfabet zainspirował Zofię Różycką do przygotowania wypieków, których nazwy zaczynają się na kolejne litery. A przepisy na nie choć nie brakuje im oryginalności i fantazji są w zasadzie bardzo proste! Te ciasta każdemu się udadzą i każdemu będą smakowały!
Eklerki, tarta gruszkowa albo karmelowo-czekoladowa (posypana solą!), lawendowe ciasto z lukrem, nutellowe brownie, orzechowe ciastka z... bekonem i inne słodkie oraz słodko-wytrawne specjały.
Do tego przepyszna oprawa graficzna: wysmakowane fotografie, finezyjne rysunki, urocza kaligrafia. Czyli wszystko, z czego znają i za co kochają autorkę czytelnicy magazynów kulinarnych oraz bywalcy warszawskich kawiarń.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Rarytas dla łasuchów: pierwsza książka artystki znanej z wyrafinowanych rysunkowych przepisów i pysznych domowych wypieków.
Od tarty agrestowej do ciasta z zielonej herbaty, czyli ABC sztuki cukierniczej.
Alfabet zainspirował Zofię Różycką do przygotowania wypieków, których nazwy zaczynają się na kolejne litery. A przepisy na nie choć nie brakuje im oryginalności i fantazji są w zasadzie bardzo proste! Te ciasta każdemu się udadzą i każdemu będą smakowały!
Eklerki, tarta gruszkowa albo karmelowo-czekoladowa (posypana solą!), lawendowe ciasto z lukrem, nutellowe brownie, orzechowe ciastka z... bekonem i inne słodkie oraz słodko-wytrawne specjały.
Do tego przepyszna oprawa graficzna: wysmakowane fotografie, finezyjne rysunki, urocza kaligrafia. Czyli wszystko, z czego znają i za co kochają autorkę czytelnicy magazynów kulinarnych oraz bywalcy warszawskich kawiarń.