Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Air Fryer dla początkujących
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pierwsza książka w Polsce poświęcona przepisom na dania przygotowywane przy użyciu Air Fryera to dzieło znanego dziennikarza kulinarnego Pawła Lorocha. Publikacja ta oferuje czytelnikom sto oryginalnych propozycji na wyjątkowe i proste w wykonaniu potrawy, ilustrowane pięknymi fotografiami oraz zabawnymi anegdotami i grafikami, które również wyszły spod ręki autora. Dzięki niepowtarzalnemu poczuciu humoru i traktowaniu gotowania jako formy sztuki, książka ta jest inspiracją nie tylko dla miłośników mięsnych przysmaków.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pierwsza książka w Polsce poświęcona przepisom na dania przygotowywane przy użyciu Air Fryera to dzieło znanego dziennikarza kulinarnego Pawła Lorocha. Publikacja ta oferuje czytelnikom sto oryginalnych propozycji na wyjątkowe i proste w wykonaniu potrawy, ilustrowane pięknymi fotografiami oraz zabawnymi anegdotami i grafikami, które również wyszły spod ręki autora. Dzięki niepowtarzalnemu poczuciu humoru i traktowaniu gotowania jako formy sztuki, książka ta jest inspiracją nie tylko dla miłośników mięsnych przysmaków.
