Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zdrowa kuchnia prosto z targu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Premiera książki odbyła się 28 marca 2012 roku. Czas odwiedzić targowisko! Ten kulinarny poradnik będzie idealnym przewodnikiem po zakupach na targu, pomagając w wyborze najlepszych produktów spośród sezonowych warzyw i owoców, a następnie w przygotowaniu z nich wyjątkowych potraw.
"Zdrowa kuchnia prosto z targu" oferuje ponad 200 przepisów, które wykorzystują zalety sezonowych składników. Każdy miłośnik gotowania znajdzie tu opisy ponad 100 rodzajów owoców i warzyw. Książka zawiera również praktyczne porady dotyczące kupowania na targu i wskazówki, jak wybierać oraz przechowywać świeże produkty.
Za tym inspirującym przewodnikiem kulinarnym stoją trzy autorki: Jodi Liano, instruktorka gotowania i redaktorka telewizyjnych programów kulinarnych; Tasha DeSerio, nauczycielka sztuki gotowania, autorka książek kucharskich oraz współwłaścicielka firmy cateringowej; oraz Jennifer Maiser, konsultantka zdrowego żywienia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Premiera książki odbyła się 28 marca 2012 roku. Czas odwiedzić targowisko! Ten kulinarny poradnik będzie idealnym przewodnikiem po zakupach na targu, pomagając w wyborze najlepszych produktów spośród sezonowych warzyw i owoców, a następnie w przygotowaniu z nich wyjątkowych potraw.
"Zdrowa kuchnia prosto z targu" oferuje ponad 200 przepisów, które wykorzystują zalety sezonowych składników. Każdy miłośnik gotowania znajdzie tu opisy ponad 100 rodzajów owoców i warzyw. Książka zawiera również praktyczne porady dotyczące kupowania na targu i wskazówki, jak wybierać oraz przechowywać świeże produkty.
Za tym inspirującym przewodnikiem kulinarnym stoją trzy autorki: Jodi Liano, instruktorka gotowania i redaktorka telewizyjnych programów kulinarnych; Tasha DeSerio, nauczycielka sztuki gotowania, autorka książek kucharskich oraz współwłaścicielka firmy cateringowej; oraz Jennifer Maiser, konsultantka zdrowego żywienia.
