Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wolni od glutenu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Doktor Alessio Fasano, uznawany na całym świecie ekspert w dziedzinie zaburzeń związanych ze spożywaniem glutenu, prezentuje nowatorskie podejście do życia pozbawionego tego składnika. W swojej książce pokazuje, że dla milionów ludzi eliminacja glutenu może przynieść znaczące korzyści zdrowotne.
"Wolni od glutenu" doktora Alessio Fasano to przewodnik po najnowszych osiągnięciach naukowych w zakresie badań i leczenia celiakii. Książka zgłębia naukowe fakty i oddziela je od powszechnych mitów na temat tej choroby. Autor w przystępny sposób omawia wyniki badań, procedury diagnostyczne oraz zalecenia dotyczące diety i leczenia. Dzięki temu czytelnicy są w stanie podjąć świadome decyzje dotyczące swojego zdrowia.
Dodatkowo, doktor Fasano bada, jaki wpływ gluten może mieć na stan psychiczny, w tym na depresję, niepokój, czy problem z koncentracją. Omawia również jego związki z pewnymi zaburzeniami behawioralnymi, takimi jak zaburzenia ze spektrum autyzmu (ASD) oraz schizofrenią. Książka ta stanowi cenne źródło wiedzy dla wszystkich, którzy chcą lepiej zrozumieć i zarządzać wpływem glutenu na swoje życie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Doktor Alessio Fasano, uznawany na całym świecie ekspert w dziedzinie zaburzeń związanych ze spożywaniem glutenu, prezentuje nowatorskie podejście do życia pozbawionego tego składnika. W swojej książce pokazuje, że dla milionów ludzi eliminacja glutenu może przynieść znaczące korzyści zdrowotne.
"Wolni od glutenu" doktora Alessio Fasano to przewodnik po najnowszych osiągnięciach naukowych w zakresie badań i leczenia celiakii. Książka zgłębia naukowe fakty i oddziela je od powszechnych mitów na temat tej choroby. Autor w przystępny sposób omawia wyniki badań, procedury diagnostyczne oraz zalecenia dotyczące diety i leczenia. Dzięki temu czytelnicy są w stanie podjąć świadome decyzje dotyczące swojego zdrowia.
Dodatkowo, doktor Fasano bada, jaki wpływ gluten może mieć na stan psychiczny, w tym na depresję, niepokój, czy problem z koncentracją. Omawia również jego związki z pewnymi zaburzeniami behawioralnymi, takimi jak zaburzenia ze spektrum autyzmu (ASD) oraz schizofrenią. Książka ta stanowi cenne źródło wiedzy dla wszystkich, którzy chcą lepiej zrozumieć i zarządzać wpływem glutenu na swoje życie.
