Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wiem co jem. Przepisy z programu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Czy możliwe jest spożywanie posiłków bez dodatków chemicznych na co dzień? Czy jesteśmy w stanie unikać przetworzonej żywności z supermarketów, by cieszyć się prawdziwym smakiem jedzenia? Książka ta jest idealna dla tych, którzy chcą świadomie decydować o tym, co znajduje się na ich talerzach. To oferta dla osób pragnących minimalizować konserwanty i inne chemiczne dodatki, jednocześnie w pełni korzystając z naturalnych składników odżywczych. Kasia Bosacka przedstawia 70 przepisów przetestowanych w swoim programie telewizyjnym. Bez konserwantów, bez zbędnych chemicznych dodatków. Smacznie i zdrowo. To przepisy kuchni polskiej na potrawy, które autorka z dumą serwuje międzynarodowym przyjaciołom.
Książka zawiera metody na zredukowanie „chemii” w posiłkach, a także wskazówki, dzięki którym doświadczysz znaczącej różnicy w smaku pomiędzy gotowymi daniami a tymi przygotowanymi samodzielnie w domu. Przepisy są tematycznie podzielone na rozdziały, takie jak: Co tygrysy lubią najbardziej, Proste jak drut, czy Dziękuję, nie marnuję. Piękne fotografie gotowych dań nie tylko pomagają w wyborze przepisu, lecz także pozwalają wyobrazić sobie pyszny efekt końcowy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Czy możliwe jest spożywanie posiłków bez dodatków chemicznych na co dzień? Czy jesteśmy w stanie unikać przetworzonej żywności z supermarketów, by cieszyć się prawdziwym smakiem jedzenia? Książka ta jest idealna dla tych, którzy chcą świadomie decydować o tym, co znajduje się na ich talerzach. To oferta dla osób pragnących minimalizować konserwanty i inne chemiczne dodatki, jednocześnie w pełni korzystając z naturalnych składników odżywczych. Kasia Bosacka przedstawia 70 przepisów przetestowanych w swoim programie telewizyjnym. Bez konserwantów, bez zbędnych chemicznych dodatków. Smacznie i zdrowo. To przepisy kuchni polskiej na potrawy, które autorka z dumą serwuje międzynarodowym przyjaciołom.
Książka zawiera metody na zredukowanie „chemii” w posiłkach, a także wskazówki, dzięki którym doświadczysz znaczącej różnicy w smaku pomiędzy gotowymi daniami a tymi przygotowanymi samodzielnie w domu. Przepisy są tematycznie podzielone na rozdziały, takie jak: Co tygrysy lubią najbardziej, Proste jak drut, czy Dziękuję, nie marnuję. Piękne fotografie gotowych dań nie tylko pomagają w wyborze przepisu, lecz także pozwalają wyobrazić sobie pyszny efekt końcowy.
