InPost Paczkomaty 24/7
13.99 zł
Darmowa dostawa od 190 zł
Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Tradycyjna receptura i wyśmienity smak, to gwarancja kulinarnego sukcesu. Zamień nudną codzienność gotowania na prawdziwą przyjemność!
Wielka księga specjałów Siostry Anastazji to ponad 400 sprawdzonych przepisów na przystawki, zupy, sałatki, dania mięsne, rybne i warzywne. A co najważniejsze, przyrządzisz je ze składników dostępnych w każdym sklepie. To przepisy dla każdego i na każdą okazję. Warto je mieć pod ręką!
Gdybym mogła przyznać kulinarnego Oscara, to zdecydowanie Siostrze Anastazji za smażone pierogi z grzybami i barszcz czerwony na zakwasie - Małgorzata z Rypina.
Polecam kotlety schabowe z pieczarkami. To najlepsza rzecz jaką jadłem od wielu lat. Jestem wielbicielem Siostry Anastazji i uwielbiam jej przepisy. Naprawdę warto skosztować. Przepyszne, a do tego bardzo sycące - Jacek z Iławy.
Gorąco polecam mięsa, a szczególnie przepis na rolady z jarzyną. To wyśmienite danie, zawsze się udaje i zachwyca gości. Smakuje wybornie - Marta ze Strzyżowa.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Tradycyjna receptura i wyśmienity smak, to gwarancja kulinarnego sukcesu. Zamień nudną codzienność gotowania na prawdziwą przyjemność!
Wielka księga specjałów Siostry Anastazji to ponad 400 sprawdzonych przepisów na przystawki, zupy, sałatki, dania mięsne, rybne i warzywne. A co najważniejsze, przyrządzisz je ze składników dostępnych w każdym sklepie. To przepisy dla każdego i na każdą okazję. Warto je mieć pod ręką!
Gdybym mogła przyznać kulinarnego Oscara, to zdecydowanie Siostrze Anastazji za smażone pierogi z grzybami i barszcz czerwony na zakwasie - Małgorzata z Rypina.
Polecam kotlety schabowe z pieczarkami. To najlepsza rzecz jaką jadłem od wielu lat. Jestem wielbicielem Siostry Anastazji i uwielbiam jej przepisy. Naprawdę warto skosztować. Przepyszne, a do tego bardzo sycące - Jacek z Iławy.
Gorąco polecam mięsa, a szczególnie przepis na rolady z jarzyną. To wyśmienite danie, zawsze się udaje i zachwyca gości. Smakuje wybornie - Marta ze Strzyżowa.