Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wiedźmin. Oficjalna księga kucharska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj kulinarny świat Wiedźmina, w którym inspiracje czerpane są z bogatej tradycji smaków znanych z tej niezwykłej krainy. Księga pełna przepisów opracowanych przez doświadczone autorki zabierze cię w podróż do miejsc, które ożywają w opowieściach starych gawędziarzy i balladach śpiewanych przez Jaskra, a także w tomach spoczywających w oxenfurckich bibliotekach.
Poznaj uroki Białego Sadu, delektując się aromatyczną mahakamską zalewajką lub wybornym deserem z pieczonych owoców. Wyrusz na piaszczyste trakty prowadzące do Velen, gdzie serdeczni mieszkańcy wiosek zapraszają do spróbowania ich domowych specjałów. Nie przegap okazji skosztowania przekąsek na żywym targu w Oxenfurcie, czy odkrycia egzotycznych smaków w pełnym życia porcie Novigradu. Wybierz się na mroźne Skellige, by zakosztować ryb przyrządzanych w tradycyjnym wyspiarskim stylu serwowanych z grzanym piwem. Pozwól się uwieść słonecznym krajobrazom winiarni w Toussaint i Beauclair, gdzie zanurzysz się w dorobku tutejszych austerii. Odkryj również tajemnice tajemniczego, lekko zużytego dziennika pełnego kulinarnych niespodzianek.
Dzięki książce „Wiedźmin. Oficjalna księga kucharska” autorstwa Anity Sarny i Karoliny Krupeckiej, twórczyń Witcher Kitchen i Nerds' Kitchen, twoja kuchnia przesiąknie niepowtarzalną atmosferą świata Wiedźmina. Wyjątkowa przedmowa Andrzeja Sapkowskiego, architekta tego uniwersum, wprowadza w klimatyczny świat przepisów i opowieści, bez którego ta książka nie ujrzałaby światła dziennego.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj kulinarny świat Wiedźmina, w którym inspiracje czerpane są z bogatej tradycji smaków znanych z tej niezwykłej krainy. Księga pełna przepisów opracowanych przez doświadczone autorki zabierze cię w podróż do miejsc, które ożywają w opowieściach starych gawędziarzy i balladach śpiewanych przez Jaskra, a także w tomach spoczywających w oxenfurckich bibliotekach.
Poznaj uroki Białego Sadu, delektując się aromatyczną mahakamską zalewajką lub wybornym deserem z pieczonych owoców. Wyrusz na piaszczyste trakty prowadzące do Velen, gdzie serdeczni mieszkańcy wiosek zapraszają do spróbowania ich domowych specjałów. Nie przegap okazji skosztowania przekąsek na żywym targu w Oxenfurcie, czy odkrycia egzotycznych smaków w pełnym życia porcie Novigradu. Wybierz się na mroźne Skellige, by zakosztować ryb przyrządzanych w tradycyjnym wyspiarskim stylu serwowanych z grzanym piwem. Pozwól się uwieść słonecznym krajobrazom winiarni w Toussaint i Beauclair, gdzie zanurzysz się w dorobku tutejszych austerii. Odkryj również tajemnice tajemniczego, lekko zużytego dziennika pełnego kulinarnych niespodzianek.
Dzięki książce „Wiedźmin. Oficjalna księga kucharska” autorstwa Anity Sarny i Karoliny Krupeckiej, twórczyń Witcher Kitchen i Nerds' Kitchen, twoja kuchnia przesiąknie niepowtarzalną atmosferą świata Wiedźmina. Wyjątkowa przedmowa Andrzeja Sapkowskiego, architekta tego uniwersum, wprowadza w klimatyczny świat przepisów i opowieści, bez którego ta książka nie ujrzałaby światła dziennego.
