Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Warzywo
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Uwielbiasz warzywa, ale kończą ci się już pomysły na przygotowywanie potraw z jarzynami w roli głównej? Z pomocą przychodzi Dominika Wójciak, która z łatwo dostępnych składników przygotowuje oryginalne dania o nieoczywistych smakach, a w książce "Warzywo 100 sposobów na jarzynę" udowadnia, że warzywa pasują nie tylko do sałatek i surówek.
Każdy wie, że warzywa stanowią cenne źródło witamin i dlatego powinny znajdować się w jak największej liczbie posiłków. Przygotowywanie tych samych przepisów przez lata może się jednak znudzić, warto więc eksperymentować i próbować coraz to nowych przepisów.
Dominika Wójciak w książce "Warzywo 100 sposobów na jarzynę" prezentuje stare, dobrze znane przepisy w nieco odmienionych odsłonach. Burgery z fasoli, humus z bobu czy pizza z kalafiora brzmią zbyt ekstrawagancko? Ryż na mleku z marchewką i kardamonem albo buraki po burgundzku to dania, które można zjeść raczej w eleganckiej restauracji, a nie przygotować samodzielnie w domu? Nic bardziej mylnego!
Każdy zasługuje na to, by rozpieszczać się różnorodnymi smakami i poczuć prawdziwą radość z jedzenia i gotowania. Zwłaszcza że przygotowywanie zdrowych, warzywnych dań wcale nie wymaga specjalnych umiejętności kulinarnych czy dużego budżetu.
Dominika Wójciak jest zwyciężczynią III edycji polskiej wersji programu kulinarnego "Master Chef". Jest również autorką kilku książek o gotowaniu - oprócz "Warzywo. 100 sposobów na jarzynę" można wymienić także takie tytuły jak "Prosto, pysznie do pudełka", "Ziarno", "Sezonowe warzywo". Publikacje autorki cieszą się bardzo dużą popularnością wśród czytelników, przede wszystkim dlatego, że zawierają przepisy na danie smaczne i wykwintne, które można przygotować stosunkowo szybko i przy użyciu powszechnie dostępnych składników.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Uwielbiasz warzywa, ale kończą ci się już pomysły na przygotowywanie potraw z jarzynami w roli głównej? Z pomocą przychodzi Dominika Wójciak, która z łatwo dostępnych składników przygotowuje oryginalne dania o nieoczywistych smakach, a w książce "Warzywo 100 sposobów na jarzynę" udowadnia, że warzywa pasują nie tylko do sałatek i surówek.
Każdy wie, że warzywa stanowią cenne źródło witamin i dlatego powinny znajdować się w jak największej liczbie posiłków. Przygotowywanie tych samych przepisów przez lata może się jednak znudzić, warto więc eksperymentować i próbować coraz to nowych przepisów.
Dominika Wójciak w książce "Warzywo 100 sposobów na jarzynę" prezentuje stare, dobrze znane przepisy w nieco odmienionych odsłonach. Burgery z fasoli, humus z bobu czy pizza z kalafiora brzmią zbyt ekstrawagancko? Ryż na mleku z marchewką i kardamonem albo buraki po burgundzku to dania, które można zjeść raczej w eleganckiej restauracji, a nie przygotować samodzielnie w domu? Nic bardziej mylnego!
Każdy zasługuje na to, by rozpieszczać się różnorodnymi smakami i poczuć prawdziwą radość z jedzenia i gotowania. Zwłaszcza że przygotowywanie zdrowych, warzywnych dań wcale nie wymaga specjalnych umiejętności kulinarnych czy dużego budżetu.
Dominika Wójciak jest zwyciężczynią III edycji polskiej wersji programu kulinarnego "Master Chef". Jest również autorką kilku książek o gotowaniu - oprócz "Warzywo. 100 sposobów na jarzynę" można wymienić także takie tytuły jak "Prosto, pysznie do pudełka", "Ziarno", "Sezonowe warzywo". Publikacje autorki cieszą się bardzo dużą popularnością wśród czytelników, przede wszystkim dlatego, że zawierają przepisy na danie smaczne i wykwintne, które można przygotować stosunkowo szybko i przy użyciu powszechnie dostępnych składników.