Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
W kuchni z miłością. Najlepsze włoskie przepisy Sophii Loren
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sophia Loren, znana ikona kina i urody, dzieli się swoim największym kulinarnym sekretem, który pozwala poczuć smak Włoch w zaciszu własnego domu. W swojej książce prezentuje przepisy przepełnione miłością i pasją do gotowania, koncentrując się na tradycyjnych potrawach włoskiej kuchni. Loren nie tylko wprowadza w świat wyjątkowych smaków, ale również opowiada osobiste historie związane z każdym z dań, co sprawia, że książka ta jest nie tylko zbiorem przepisów, lecz także swoistą podróżą kulinarno-kulturalną po Italii. Przepisy Sophii są dostosowane zarówno do codziennego gotowania, jak i szczególnych okazji, co pozwala odkryć czar śródziemnomorskiej kuchni na nowo. Dzięki tej książce każdy może poczuć się jak maestro kuchni włoskiej, odwzorowując w swojej kuchni tradycyjne smaki prosto z serca Włoch.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Sophia Loren, znana ikona kina i urody, dzieli się swoim największym kulinarnym sekretem, który pozwala poczuć smak Włoch w zaciszu własnego domu. W swojej książce prezentuje przepisy przepełnione miłością i pasją do gotowania, koncentrując się na tradycyjnych potrawach włoskiej kuchni. Loren nie tylko wprowadza w świat wyjątkowych smaków, ale również opowiada osobiste historie związane z każdym z dań, co sprawia, że książka ta jest nie tylko zbiorem przepisów, lecz także swoistą podróżą kulinarno-kulturalną po Italii. Przepisy Sophii są dostosowane zarówno do codziennego gotowania, jak i szczególnych okazji, co pozwala odkryć czar śródziemnomorskiej kuchni na nowo. Dzięki tej książce każdy może poczuć się jak maestro kuchni włoskiej, odwzorowując w swojej kuchni tradycyjne smaki prosto z serca Włoch.
